Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Rick és Morty-ban értette...

Agnarr kérdése:

A Rick és Morty-ban értette valaki a Mortyplicitás részt?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy mindenki csali és mindegyik család saját csalikat csinált mert igazinak hiszi magát, de miért kellett ölniük egymást? Mire volt ez jó? A tintahalak is csalik voltak, akik csalikat akartak ölni. Talán azt értem, hogy előbb-utóbb mindegyik csali család belekeveredett ebbe, de mire volt jó, hogy az első csalik rákezdtek erre? Nem értem, hogy egyáltalán miért indult el az egész.
máj. 28. 21:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Azok kezdték el, akik tudták magukról, hogy csalik. És nyilván azért, mert csalik, tehát arra szánták őket, hogy meghaljanak (én úgy értelmeztem, hogy bosszúból, hogy ne maradjanak csalik, hanem az eredeti családdá váljanak).
máj. 28. 22:55
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!
máj. 29. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!