Az Alien 3. részében miért lett öngyilkos Ripley, ha a lávába zuhanástól tudták, hogy nem hal meg az Alien?
Figyelt kérdés
Úgy emlékszem, hogy volt valami a filmben arról, hogy a lávától nem pusztul el. Vagy keverem valamivel? Értelmetlennek tűnik ez az öngyilkosság nekem. Meg amúgy is miért pusztulna el az Alien ha lávába kerül, amikor az űrben is kidobták, meg felrobbantották a 2. részben a halál bolygót meg lángszóróval irtották az Alient és a kölykeit, de még ezeket is túlélte az Alien. Akkor miből gondolta Ripley, hogy a lávába ugrás segít?máj. 27. 10:12
21/33 Kedves Vezető válasza:
19, Ennél a pontnàl jöttem rá, hogy ez az egész kérdés csak trollkodás.
Kiszállok.
Mindent leírtunk. :)
22/33 anonim válasza:
Miért, jó kérdés a 19. Ugyanaz a bolygó volt az első es második részben. Az első részben a bolygó még ember altal lakatlan. A második részben a bolygón egy telep van, és nem a bolygó robban fel, a telep robban fel. Az alien tojás ezt megelőzően kerül az űrhajóra, mert elkezdtek oda beszivárogni, csak nem vették észre. Egy ilyen Alien (magyarul Éljen 😀) él túl a harmadik részbe.
23/33 A kérdező kommentje:
Nem, tényleg nem értem, hogy a harmadik részben ha új Alien volt az hogy került oda az űrhajóra, én azt hittem, hogy az első és a második részben is ugyanazon a bolygón voltak.
máj. 27. 14:27
24/33 A kérdező kommentje:
ok, kezdem érteni, hogy valahogy egy tojás ottmaradt az első részből vagy a másodikból, amit nem vettek észre. De azt hittem, hogy ugyanaz az egy Alien él túl mindent az első résztől kezdve.
máj. 27. 14:30
25/33 anonim válasza:
Nem ugyanaz, többet megölnek, te kis huncut, te!
26/33 anonim válasza:
Igen, az kicsit homályos, hogy kerül az űrhajóra a tojás, ami kikel a harmadik részben, mert a masodik részben utalás sincs rá. Gondolom, látva a 2. rész sikerét, elkezdték írni a 3. filmet, és ilyen harmatos ötlettel oldották meg a kérdést.
28/33 A kérdező kommentje:
Pedig a 4. rész izgalmas alapsutorija felkeltette a figyelmem (hibernálás után az alien kitör)
máj. 28. 11:33
29/33 anonim válasza:
15: Nem égett el és nem egyértelmű a teljes elpusztítása. Ahogyan a 2. részből sem egyértelmű, hogy az űrhajó milyen távolra volt és felrobbant-e. Pletykák szerint a Romulus-ban visszatér a lény az első részből.
30/33 anonim válasza:
17: Egészen pontosabban "Alien 3. - A végső megoldás: halál". Itt kicsi a halál. (Vagyis régen nem volt még rajta az Alien 3.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!