Felnőttként is élvezhető mese?
Sziasztok!
Én nagyon szeretem az animációs filmeket, még így felnőtt fejjel is. Tudnátok nekem valami szórakoztatót ajánlani?
Például a hős 6-os az nagyon izgalmas, és vicces is. Ezen kívül az aranyhaj, aladdin, és az ezekhez hasonlóak is le tudnak kötni.:D
Még egy pont az Agymanóknak. :) Én még sírtam is rajta, különleges üzenetet hordoz.
Nagy kedvencem még a Gru, különösen az első két része. Az első részben a címszereplő, mint szupergonosz akar a csúcsra jutni a sok elbaltázott döntés után és a cél érdekében örökbe fogad három árva kislányt.
A Jégkorszak kifejezetten vicces, szórakoztató, ám itt is előkerülhet az első résznél bizonyos jeleneteknél a papírzsepi, ám leginkább én a nevetéstől lettem könnyes. :)
A Madagaszkár szintén egy humoros, szórakoztató mese, leginkább az első része, de a másik kettő sem rossz.
Bár én még nem láttam, de az Irány Eldorádó is jól hangzik.
Eszeveszett birodalom! A valaha készült legviccesebb Disney mese.
Különösen szeretem még a Pixartól a Szörny RT.-t. Tele volt jól eltalált poénnal, érdekfeszítő a történetszál és szintén van egy érdekes üzenete.
Ha jut eszembe, még írok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!