Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Squid Game 2. évad? (Spoiler!)

Squid Game 2. évad? (Spoiler!)

Figyelt kérdés
Idén jön ki a Squid Game 2. évada. Szerintetek arról szól majd, hogy Gi-hun bosszút áll a szervezeten vagy egy újabb játékról szól majd, új karakterekkel? Vagy mindkettő?
2024. máj. 19. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bosszút állt majd rajtuk remélem azzal a rendőr csávóval, aki szerintem túlélte a lövést.
2024. máj. 19. 17:20
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Remélem így lesz! Szinte biztos vagyok benne, hogy túlélte.
2024. máj. 19. 17:22
 3/5 anonim ***** válasza:
81%

Nem mutatják a holttestet = túléli és visszatér. Klasszikus csavar, és az első évad vége is erre lett felhúzva. Ilyen közhelyek jutnak eszembe, hogy játékosként tér vissza, és majd belülről próbálja a rendszert kijátszani és információkat szerezni, vagy lefizetni valakiket a biztonsági személyzetből hogy szivárogtasson a szervezőkről, és intézzék el, hogy ne essen ki. Eközben a rendőr felügyelőként álruhában dolgozik, és ketten együtt összejárnak egyeztetni a szerzett infókat.

Kell lennie további játékoknak a sorozatban, mert annyira központi témája a dráma ami vele jár. Egy sima nyomozós, játéktéren kívüli évad lapos lenne az elsőhöz képest és háborognának a nézők. Közben a csatornának minél több bevétel a célja, akár egy harmadik évad berendelés is.

2024. máj. 19. 18:48
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de az tuti, h köze nem lesz az első évadhoz. A játék mint olyan már ki lett beszélve. Marad ez a bosszú vonal sztem is és az lesz a vége, h a milliomosokat kényszerítik majd játékra.
2024. máj. 19. 21:06
 5/5 anonim ***** válasza:
68%
Én attól félek, hogy el fogják rontani. Szerintem ez a történet szép és kerek lett volna az első évaddal és ebből már nem tudnak olyat kihozni, amit igazán fogok élvezni.
2024. máj. 19. 21:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!