Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Keresem annak a filmnek a...

Manly kérdése:

Keresem annak a filmnek a címét ami azzal kezdődik, h. egy fiatal házaspárt a lakásukban este négerek megtámadnak, a férfi kegyetlenül kinyírja őket . ?

Figyelt kérdés

máj. 18. 18:29
 1/9 A kérdező kommentje:
Viszont a srác kerül börtönbe ahol teljesen kicsinálják.
máj. 18. 18:30
 2/9 anonim ***** válasza:
87%

Amerikai história X (American History X, 1998)?

[link]

máj. 18. 18:54
 3/9 A kérdező kommentje:
Amerikai história igen, erre gondoltam.Köszönöm.
máj. 18. 20:09
 4/9 A kérdező kommentje:
A srác jár rosszul pedig neki van igaza.Ez a film aljas politikai tartalmú.Neoliberális film.
máj. 18. 20:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
#4 Régen láttam már a filmet, de úgy emlékszem, hogy azért Edward Norton karaktere rendesen kicsinálja a betörő négereket (járdára haraptatás és fejberúgás...). És szerintem ez volt az oka annak, hogy Amerikában börtönbe került, mivel ott törvényesen lelőheti az ember a házába, udvarába illetéktelenül behatoló embereket. (Ilyen egyébként lehetne itthon is, nem bánnám.)
máj. 19. 14:30
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért került börtönbe mert négereket csinált ki.Manapság Amerikában több néger van, mint fehér bőrű.Az se volt normális amikor egy buszon nem utazhatott néger és fehér, ez a mai meg még rosszabb.Nincs is olyan amcsi film már amibe nem tesznek bele 1 négert.Rasszizmus van, újabban a hagyományos fehér társadalom ellen.
máj. 19. 18:20
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Újra kell néznem a filmet, tényleg nagyon régen láttam már...
máj. 19. 18:25
 8/9 anonim ***** válasza:
Te valamit nagyon félre értettél abban a filmben
máj. 23. 22:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Edward Norton remekelt a filmben.
máj. 23. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!