Legizgalmasabb/legmegdöbbentőbb thriller film amit láttatok?
Figyelt kérdés
máj. 18. 06:49
1/10 anonim válasza:
I Saw the Devil (2010). Koreai thriller, hollywoodi filmek közül sose láttam hasonlót és szerintem nem is fogok.
2/10 anonim válasza:
Több jó is van, de ami nekem leginkább tetszett:
Godsend - A teremtés klinikája
3/10 anonim válasza:
4/10 anonim válasza:
Fordul a kocka (2012)
Játsz/ma
Angyalszív
Közönséges bűnözők
5/10 anonim válasza:
Talán az Eden Lake. Nézi az ember, és nyílik kifele a lángszóró a zsebében, mert annyira valószerű.
6/10 anonim válasza:
X polgártárs
Thriller/Krimi. Igaz történet. Ha csak a fele igaz annak, ahogy megfilmesítették, eléggé megdöbbentő a kommunista rendszer működése, ahol semmi nem számít, csak a párt és az, hogy:
"A Szovjetúnióban nincsenek sorozatgyilkosok. Az csak a dekadens nyugaton fordulhat elő."
Eközben évekig gyilkol Csikatilo. 53 áldozata volt, ennyiért ítélték el, ő maga 56-ot mondott, de akár 65 gyilkosságot is elkövethetett. Nem kispályás volt.
7/10 anonim válasza:
+1 - Eden Lake. Szabályosan kikészültem tőle.
9/10 anonim válasza:
Eden Lake
Földönkívűliek. Maga a film, nem egy nag durranás, de a vége... Nem felejtem.
The signal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!