Tudnátok írni olyan filmeket, konyveket amiben van romantika de nem klisés, meg hányingerkeltő? Meg csak kevés szex van benne? Meg a főszereplő nő, lány erős érdekes, jól kidolgozott karakter.
Jessica Jones(az sorozat) szerintem is jó.
Valamint a La La Land/Kaliforniai álom egy zseniális film. Érdekes és reális szemlélettel tekint a szerelemre és a párkapcsolatokra.
Ha megnézted, megírhatod tetszett-e.
Könyvek: Tündérkrónikák, Cruel Prince (imádtam!), Crascent City, Tüskék és Rózsák udvara (2. kötettől indul be igazán, de az első is szuper), Cat&Bones sorozat.
Így hirtelen nekem ezek a kedvenceim. Fantasy mind, az igaz, de jó féle női karakterek vannak, nem az a visítós, ments meg hercegem! félék. A romantika ezekben sokadlagos, van, de nem ez a fő szál, a cat&bonesban van jobban szex leírva, a többiben kevesebb, vagy egyáltalán nincs. Ajánlom figyelmedbe mindet, ha szereted a fantasyt, ezek tetszeni fognak.
Egy nap
Van belőle sorozat is, amit én nagyon imádtam. A filmet (2011) nem láttam, de barátnőm szerint az jobb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!