Van olyan aki még pozitívan áll a Doctor Whohoz?
Figyelt kérdés
Először meggyalázták a Doktor eredettörténetét, utána a legkedveltebb inkarnációját, és most már epizódonként(!) ássák mélyebbre propagandával és 60 évnyi történelem lenézésével. Mi lesz még?2024. máj. 16. 04:42
11/13 anonim válasza:
Én imádom az új évadot, bár elfogult is vagyok. Nagyon vártam, mert nagyon szeretem a színészt Ncuti Gatwa-t a Szexoktatás óta.
Nekem alapjáraton Jodival sem volt bajom az előző èvadokból, de valahogy azok az évadok/részek nekem unalmasabbak voltak.
Az a kevés rész ami eddig az új dokival volt, izgalmasabb számomra mint az utóbbi 3 évad együttvéve.
12/13 anonim válasza:
Nekem a 13.Doki óta nincs meg az a feelingje a sorozatnak, mint régen (nem a színésszel van a bajom, de ez nem az a történetírás, mint régen). A Timeless Child, A Flux, aztán a Star Beastben konkrétan leszólták a férfiakat kollektíven és a Doktor korábbi személyét (nekem itt telt be az a bizonyos pohár) és most a Doktor karakterét is átírták, eddig nem mozdult csak úgy hirtelen rá senkire.
13/13 anonim válasza:
A Dot and bubble és a Space babies kivételével nekem tetszik. Az előbbi rész szerintem gyalázatosan rossz volt, az utóbbi meg teljesen felejthető, kicsit unalmas. Engem például nagyon érdekel Ruby története/eredete(?), és Mrs Floodban is van vmi igalmaz, rejtélyes, mégis ki lehet ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!