Szerintetek melyik film lehet?
Figyelt kérdés
Kb 15 évvel ezelőtt láttam egy filmet amiben több gyerek vagy tini volt erre sem emlékszem és egy idős néni. Valami olyasmi volt a történet hogy az idős néninek a lánya talán eltűnt vagy meghalt az erdőben és elveszett a karkötője. A tinik pedig megtalálták és elvitték neki. Kb ennyire emlékszem az egészből, többnyire a gyerekekről/tinikről szólt, és ha jól emlékszem akkor többnyire az erdőben is játszódott a történet. Köszönöm, ha valaki segít megtalálni évek óta keresem megnézném újra!máj. 14. 10:16
1/5 anonim válasza:
Ahj olyan ismerős, nem az volt, hogy a nő ápolóként dolgozott egy kórházban, egy betegtől kapta a karkötőt?
Egy viskóban éltek a lányával, majd egy hatalmas vihar alkalmával az anyuka nem tért haza.
A gyerekek megtalálták a karkötőt, a viskót, szellemet is érzékeltek, majd kiderült, hogy az egykor árván maradt kislány a nagymamájuk?
4/5 anonim válasza:
#3-as köszönöm szépen, az összes címet végignéztem, amiben van "szellem", de akkor elkerülte a figyelmem. A sztorira sem emlékeztem, a kérdést olvasva ugrottak be a részletek.
5/5 A kérdező kommentje:
IGEN!! Nagyon szépen köszönöm, ez az a film!! :))
máj. 14. 16:46
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!