Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Pánikszoba (Jodie Foster)...

A Pánikszoba (Jodie Foster) C.film mennyire horror?

Figyelt kérdés

Műfaj besorolása szerint horror és 18-as korhatáros, az előzetese alapján én inkább egy izgalmasabb thrillernek gondolnám és maximum 16-os karikát adnék rá. Azért kérdezem mert tetszik a témája és megnézném, de nem nagyon bírom/szeretem a "klasszikus" horrorfilmeket, amikben sok a vér, a kaszabolás, a rettegés stb. Nem tudom hogy az előzetesbe összeválogatták a lightosabb jeleneteket és amúgy tényleg brutális film, vagy olyasmi az egész film, amilyennek az előzetes is mutatja, mint egy izgalmasabb akció thriller.

Akik látták mit gondoltok?

2024. máj. 8. 18:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én nem mondanám egyáltalán horrornak. Nem emlékszem semmi horrorisztikus elemre. Bűnügyi filmnek gondolom. Lehet aki horrornak gondolta az be volt szívva.
2024. máj. 8. 18:53
 2/7 anonim válasza:
100%
Semennyire nem az, egyértelműen thriller, ahogy az első X db Google találat is írja. A horror valami elírás lehet.
2024. máj. 8. 18:53
 3/7 TR75 ***** válasza:
89%
Thriller, egy-két keményebb jelenettel. Amúgy elég klausztrofób.
2024. máj. 8. 18:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi nektek, akkor már nézem is :)
2024. máj. 8. 19:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyeltalán nem horror.
2024. máj. 8. 20:11
 6/7 anonim ***** válasza:
gyenge eresztés, én még csak thrillernek sem mondanám, Forest Whitakerről egyetlen percig sem tudtam elhinni, h. rosszfiú, a többi rosszfiú meg szimplán nevetséges és béna volt.
2024. máj. 9. 12:50
 7/7 TR75 ***** válasza:

Amúgy szerintem érdemes megnézni A másik ént is Jodie Fosterrel, ami szintén thriller, és hát vitákat kavart Amerikában a bosszúval (és a bosszú pártolásával) kapcsolatban.

Viszont Jodie Foster nagyon jól játssza el, hogy egy ember milyen stációkon mehet keresztül, miután erőszakot szenved el.

2024. máj. 9. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!