Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Lehet még mozis plakátot...

Nao kérdése:

Lehet még mozis plakátot szerezni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Próbáltam utánanézni, hogy a mozikból lehet e szerezni még plakátot, de nem találtam aktuális válaszokat, csak évekkel ezelőttieket. Lehet még elkérni/venni plakátot a mozikban? Mit tudtok erről? Köszi a válaszolóknak x)

2024. máj. 8. 02:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezz rá és megtudod. Biztos forrást senki nem fog mondani, mert limitált a készlet úgymond. De igen, vannak helyek.
2024. máj. 8. 03:33
 2/9 anonim ***** válasza:
77%
Akkor igen ha van valamilyen ismerősöd amúgy sajnos felénk sem lehet (Eger) vagy elrakják vagy megsemmisítik
2024. máj. 8. 04:39
 3/9 anonim ***** válasza:
23%
Olyanok még vannak? Szerintem évek óta nem láttam egyet se.
2024. máj. 8. 05:36
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Már nem igazán vannak, digitális kijelzőkön jelenítik meg az aktuális filmeket. De ahol mégis van, ott, miután levették a filmet a műsorról, általában megvásárolható. A mozi irodájában kell érdeklődni, a jegyszedőt kérd meg, hogy vezessen oda.
2024. máj. 8. 09:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Az érdekelt, hogy ez még bevett “szokás” e és nem néznének furán, ha megkérdezem😂 Nálunk még plakátok vannak:) Köszi a válaszokat, ment a pipa!
2024. máj. 8. 10:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Nálunk régen az akkor már nem használt ruhatár pultjára kirakták őket, aki akarja vegye és vigye! Most nincs ilyen pult, meg kell kérdezni!

Egyszerű a dolog, keress egy hagyományos mozit a lakóhelyeden, és hívd fel a mozit!

2024. máj. 8. 18:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Vagy keress rá egy adott filmre a neten, úgyis kidob ilyen képeket is róla, és nyomtasd ki!
2024. máj. 9. 16:20
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm! <3
2024. máj. 11. 15:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is vannak még plakátok. Igaz, nem mostanában voltam moziban, de emlékszem itt úgy volt, hogy a levett plakátokat összetekerték, belerakták egy ilyen kosár-féleségbe, és a popcornos pult mellé helyezték ki, ahonnan bárki ingyen elvihette. Ha nálad esetleg nem így van akkor szerintem kérdezz körbe, biztosan nem fognak furán nézni rád ez miatt.
2024. máj. 11. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!