A moziban miért járkálnak ki folyamatosan film közben az emberek?
Jellemzően a nőkre igaz ez. Miért nem lehet elintézni a pisikakit film előtt? Ha én kibírom, ő miért nem?
Rettentő idegesítő, főleg amikor belemásznak a képbe miközben föl-le szaladgálnak a lépcsőn.
Mikor lesz ennek vége? A mozik miért nem hoznak olyan szabályozást, hogy tilos kimenni vetítés alatt?
40F
nekem férfi létemre elég durva vese betegségben szenvedek, így ja nem bírom ki ha iszok, első két alkalomkor jöttem erre rá, mármint arra, hogy ha iszok nem bírom ki, így azóta már nem veszek italt mozira, kaját se mert attól meg szomjas leszek:D
szóval ja, semmit se veszek úgy mozizok, úgy kibírom ne kelljen el menni wc-re
egyébként kérdező, nem azért akarom kibírni a filmet kimenetel nélkül, hogy más embereknek tegyek 2 másodperces jó tettet (mert kb annyi időre vonom el a figyelmedet, hogy felállok és kimegyek a teremből), hanem azért mert én magam nem fogom látni azt az 5 percet a filmből ameddig kint vagyok
"Mert a filmre kíváncsi, nem a szociális normákra magasról sz@ró egyénekre"
Gondolom újat mondok, de a szociális normákba beletartozik többek között az is, hogy tudomásul veszem, hogy körülöttem vannak más emberek is bizonyos igényekkel.
kérdező, azért ne tegyünk már úgy mintha ez olyan hatalmas baj lenne hogy az emberek felállnak és kimennek a teremből, az egész procedúra még ha középen is van az illető a sorban, max 30 másodperc mire kikecmereg a sorból
ezalatt nem azt nézed végig, hogy megy ki a személy a teremből, legalábbis gondolom nem vagy akkora idióta, már bocsánat a kifejezésért, max rá nézel, hogy hoppá ki megy, és már vissza is pillantasz a vetítésre, ennyiből áll az egész
ha meg neked kell felállnod, hogy ne álld el az útját akkor is felállsz, vissza ülsz, 5 másodperc kb, nehogy már ezzel legyen bajod, közben a hangot hallod a filmnek, nem fogsz lemaradni a filmről
inkább nagyobb baj az amiket más felsorolt feljebb a kommenteknél, hogy telefonozik végig és megy a telefon hang film közben, vagy szimplán végig dumálja a filmet hangosan...
Sokáig én sem értettem, hogy miért mászkálnak ki.
Egészen 2 héttel ezelöttig, mikor ugyanis egy 2 órás film első órája után pisilnem kellett. Egy ideig húztam a dolgot, de már nagyon kellett, és volt még 50 perc a filmből, hát kimentem.
Pedig azelött több 100 mozis film alatt még sosem.
Máig nemtudom az okát, de hiába voltam a film elött, közben is kellett, ez van.
Ebben a mozik is vaskosan benne vannak.
Hozzákapcsolják a mozizás élményét a cukros üdítők fogyasztásával - a bevétel fokozása miatt - , amit nagy mennyiségben kínálnak, ráadásul ezek az italok itatják magukat, és erősen vízhajtóak.
Nők hólyagjának pedig kisebb a kapacitása, vagy szünetben nem tudják elintézni olyan hosszú a sor, szóval megvan ennek a magyarázata, ami végső soron az üzletre vezethető vissza.
Na álljunk már meg egy percre.
Most úgy mondjátok, mintha a mozijegy mellé kötelező lenne popcornt, nácsoszt meg üdítőt venni. Nem zabálni/piálni mész a moziba, hanem filmet nézni. Képlet: Nem veszel üdítőt+popcornt=nem kell kimenned a film alatt.
15-ös, tehát aki antiszociálisabb, introvertáltabb beállítottságú, az már nem is lehet normális. Értem.
Nem kötelező, de szokássá vált,társadalmi jelenség, a mozi hangulatához hozzá tartozik. Aminek ez a velejárója.
A szolgáltatónak pedig bevételt hoz,tehát ösztönző.
A szünetek időzítését lehetne átgondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!