Tud/tok olyan színvonalú vígjátékokat mint a Csupasz Pisztoly?
Figyelt kérdés
Nem szeretem ha nagyon alpári, viszont blőd, ökörség legyen! 👉🫠
Az se baj ha régi! 🙂
máj. 6. 16:59
11/28 A kérdező kommentje:
Pont ezt szeretem bennük hogy a bárgyú, buta, gyerekes stílusukon túl van valami meghökkentő amire nem számít az ember, valami nagyon nem odavaló, mégis meglepően kreatív és vicces! 🙂
máj. 6. 17:38
12/28 A kérdező kommentje:
Top Secret például!
máj. 6. 17:39
13/28 A kérdező kommentje:
De vannak még ilyen filmek? Mert én az Adam Sandlertől például kirohanok a szobából!
máj. 6. 17:41
14/28 A kérdező kommentje:
Az Amerikai pite meg a Horrorra akadva még bejött, de aztán elkezdtek vadulni és megjelent a pusztító alpáriság!
máj. 6. 17:43
15/28 A kérdező kommentje:
Haláli fegyver👍
"Érezze otthon magát uram!" 😂
máj. 6. 17:47
17/28 anonim válasza:
Bújj, bújj, ördög!(1990)
Sziki-szökevény
Drágám,add az életed!
18/28 A kérdező kommentje:
Báránysültek hallgatnak-ot nagyon régen láttam, a többit is de többször, lehet hogy újranézem őket.
Engem az se érdekel ha nem Leslie Nielsen, csak karcolja az adott stílust.
Tényleg nem tudnak már jó vígjátékokat csinálni?
máj. 6. 18:28
19/28 A kérdező kommentje:
A Másnaposok például nem volt rossz, moziban is láttam, de nekem nem olyan átütő hogy pár évente újranézzem. Lerágott csont és ez szégyen a mai filmszakmára nézve!
máj. 6. 18:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!