Hogy lehet, hogy a Stranger things negyedik évadában az ősz hajú tudós életben volt, ha már az első évadban meghalt?
Az első évad végén az egyik szörny, ami a másik dimenzióból átjött megölte őt, a negyedik évadban magyarázat nélkül meg feltűnt a titkos laborban.
Egyébként a jövőre megjelenő 5. évad lesz az utolsó évad?
Mert a wikipedia 2016-2025 között írja a sorozatot
Jó ez igaz, valóban csak annyit láttunk, hogy ráugrik a szörny, de legtöbb esetben ez halállal végződött.
Ezek a szörnyek egyébként mindenkit támadnak, számomra fura az is, hogy Harry (1), hogy tudta maga mellé állítani őket, ha ő is ember. Hogy nem ölték meg a szörnyek, amikor oda lekerült 11 által.
Hawkins polgármesterére gondolsz? Az nekem nem volt olyan egyértelmű attól, hogy bennrekedt a hellyel lefelében. Will is jött már onnan vissza pl.
Engem inkább ott az lepett meg, hogy hogy kötött ki Oroszországban.
#3 "Ugyanezt játszották el a rendőr látszólagos halálával a negyedik évad előtt."
Fúúú, én azért iszonyú mérges voltam. Harmadik évad vége egyébként, és eleve mérges voltam az egész évad miatt, mert valami iszonyatosan bugyutára csinálták meg, hatalmasat zuhant a színvonal az első két évadhoz képest. És akkor még ezt is eljátszották, hogy "kinyírták" Hoppert a végén, ráadásul úgy, hogy nem is kellett volna "meghalnia", ha a két kretén nem énekelte volna el az idióta dalát, mert akkor lett volna idejük beindítani a cuccost, mielőtt a katona odaért... De neeem, a világvége szélén, ahol minden másodpercen emberéletek múlnak, ott kell nekiállni énekelgetni, úgy van! :D Hú, hát kiakasztó volt! :D
Ez nekem nincs meg, hogy hogy került Oroszországba, lehet megnézem azt újra. Nem tudom, hol derül ki pontosan az. Melyik rész?
Egyébként a harmadik évad volt szerintem is a leggyengébb, de a negyedik nekem tetszett nagyon. Érdekes volt, hogy kiderült, hogy Harry (azaz 1) áll minden mögött és ő irányítja a szörnyeket kollektív tudatként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!