Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aragorn miért utált mindenkit...

Aragorn miért utált mindenkit a gyűrűk urában?

Figyelt kérdés

- Utálta Théodent, folyton beszólogatott

- Utálta Éowynt

- Utálta Denethort

- Utálta Elrondot

- Utálta Szauront

- Utálta Szarumánt

- Utálta az Angmari Boszorkányurat

2024. ápr. 21. 22:28
 1/4 anonim ***** válasza:
71%
Ez valami troll kérdés?
2024. ápr. 22. 05:07
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
Mert rasszista-náci-antiszemita-intoleráns-homofób volt.
2024. ápr. 22. 08:06
 3/4 anonim ***** válasza:
54%

Az utolsó 3 egyértelmű

Theoden?Próbálta elmagyarázni hogy nem az ő "országa" a fontos hanem a világ

A többit nem is értem DE ha bele akarjuk magyarázni akkor Elrondot azért mert ő akarta megmondani neki hogy mi az igazi sorsa

Denethor kvázi egy trónbitorló

Eowyn még nem érti meg hogy másba szerelmes

De inkább az a kérdés hogy LEGOLAS miért rasszista a filmekben hozzá se szól Frodóhoz azon kívül hogy tiéd az illyam

2024. jún. 8. 21:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

-Théodent hol utálta? Egy-két alkalommal összehülönböztek, mert Théodennek a népe volt a fontos, Aragornnak meg egész Középfölde.

-Éownyt hol utálta? Mindig barátságos, kedves volt vele, a csaj belezúgott de ő ezt nem viszonozta (mert ott volt neki Arwen), ez hol utálta?

-Denethor egy arrogáns, pöffeszkedő alak aki ráadásul nem is kéne hogy uralkodó legyen.

-Elrondot se utálta.

-Szauron, Szarumán meg a Boszorkányúr meg hogy kerültek ide, de komolyan? Mind a három Pure Evil karakter, az ismert világ elpusztítására, leigázására törekvő tömeggyilkos szörnyetegek, nem tudom feltűnt-e de a jó oldalon mindenki gyűlölte őket és ellenük harcolt konkrétan.

Szóval nem értem ezt a kérdést.

dec. 11. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!