Grace klinika a Disney plus ön 14 évadtól miért nem magyar szinkronos? Felháborító
Nyugaton ,pl Ausztriában nem is szinkronizálnak le sok tartalmat...
Nem tudom mire gondolsz, németeknél, franciáknál, spanyoloknál mind van szinkron, ráadásul ott ugyanannyi külföldi tartalomra több szakmabeli jut, tehát nyilván a lefedettség is jobb, pedig e téren mi sem panaszkodhatunk.
Más. Had nézze szinkronnal, aki úgy szeretné. Én speciel mindkettőt szoktam, nyelvtanulásra tényleg jó a felirat, de ha csak szórakozásból nézek valamit, pláne ha a nyelven mégcsak nem is tudok valami jól, inkább a szinkront választom.
A minőség megint más kérdés, akadnak nagyon jó, nagyon következetes szinkronok, vállalható minőségűek és gagyik. Na az utóbbiból szerencsére nincs olyan sok, de nem csoda, hogy azért akad, tekintve, hogy kb ugyanannyi ember van mint 20 éve, csak tízszer annyi tartalomra, annyi pénzt is kapnak mint 20 éve, ugyhogy bővülni nem nagyon fognak. A jó minőségűek észrevételem szerint sokszor streamingesek, ami mindenképpen nagy előny, ráadásul ők jobban is fizetnek ha jól tudom, európai bért, vagy legalábbis ahhoz közelit kapnak pl a fordítók.
Másfelől annyi bizonyított, hogy nagyobb százalékban beszélnek azok az országok lakosai több nyelvet, ahol nincs szinkron, de érdekelne, hogy ők örülnének-e ha lenne. Bocsánat a regényért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!