Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Alien fanok, mennyire féltek...

Alien fanok, mennyire féltek attól hogy az új Romolus filmet elcseszi a woke?

Figyelt kérdés

Számomra például élvezhetetlen volt a Préda is, már csak az első képkockák miatt. Ahogy az indián kiscsajt ugy ébresztik rögtön az elején, hogy jön a "férfi és belerúg a földön fekvő nőbe". Az égész filmet végéig kísérte az irreális feminizmus, ahol a "tapasztalt" férfi harcosok pikpakk elhullanak, de a nő - illetve szinte még gyermek lány legyőzi a yautja harcost kezdetleges fegyverekkel....

Én ezért nem tudtam megnézni a Gyűrűk Ura sorozatot, konkrétan 10 perc után ki kellett kapcsoljam olyan töményen áradt belőle a propaganda. Az új Mátrixot már meg sem próbáltam megnézni.

Az biztos, hogy hosszú idő után először elmegyek moziba, de ha úgy kezdődik a film, hogy a női főszereplőt férfi társai alázgatják akkor hangos KVAANYÁTOK felkiáltással elhagyom a nézőteret és visszakérem a jegy árát.

ápr. 16. 07:02
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
82%
A bolygó neve halál is úgy kezdődik, hogy a főszereplő nőbe képletesen belerúg egy fehér férfiakból álló testület, egyszerűen bolondnak nézik. Aztán amikor mégis kiderül, hogy neki van igaza, küldenek vele egy balfasz fehér férfiakból álló csapatot, egy töketlen parancsnokkal, egy szájhőssel, akiből később rinyagép lesz és egy pénzéhes áruló gazemberrel. Az egyetlen tökös katona egy latina nő...
máj. 24. 21:20
 22/25 anonim ***** válasza:
58%
A 20-as kommentem most már megvétózható, mivel csak 16-os karikát kapott. Indoklásban csak magas félelemfaktor van, a film nem éri el a korábbi vérgőzösséget és nem mutat be trancsírozott holttesteket. Élesben kiderül, hogy ez most így jó-e.
aug. 8. 11:53
 23/25 anonim válasza:
na hogy tetszett? :D
aug. 19. 18:43
 24/25 anonim ***** válasza:
64%

A Korhatár Bizottság teljesen megbolondult, mert elég indok lenne 18-as korhatárhoz.

Mindegyik filmből merít hangulatot jó és kevésbé jó szegmensként is, de nekem inkább pozitív lett. Csak a végét rontották el úgy, hogy jó brutális alapötletet elsiettek és elbénáztak. Anélkül 10/9 lett volna, azzal 7 plusz fél pont. Akkora kasszasiker lett 2 nap alatt, hogy a Disney tárgyal a függő projektekről. Furcsa módon csak Magyarországon lett megosztó film, mindenhol abszolút siker.

aug. 22. 14:51
 25/25 anonim ***** válasza:
79%
Illetve jobban hozzányúlt a fekete rák témájához, mint a Promi és a Covenant együtt.
aug. 22. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!