Alien fanok, mennyire féltek attól hogy az új Romolus filmet elcseszi a woke?
Számomra például élvezhetetlen volt a Préda is, már csak az első képkockák miatt. Ahogy az indián kiscsajt ugy ébresztik rögtön az elején, hogy jön a "férfi és belerúg a földön fekvő nőbe". Az égész filmet végéig kísérte az irreális feminizmus, ahol a "tapasztalt" férfi harcosok pikpakk elhullanak, de a nő - illetve szinte még gyermek lány legyőzi a yautja harcost kezdetleges fegyverekkel....
Én ezért nem tudtam megnézni a Gyűrűk Ura sorozatot, konkrétan 10 perc után ki kellett kapcsoljam olyan töményen áradt belőle a propaganda. Az új Mátrixot már meg sem próbáltam megnézni.
Az biztos, hogy hosszú idő után először elmegyek moziba, de ha úgy kezdődik a film, hogy a női főszereplőt férfi társai alázgatják akkor hangos KVAANYÁTOK felkiáltással elhagyom a nézőteret és visszakérem a jegy árát.
A Korhatár Bizottság teljesen megbolondult, mert elég indok lenne 18-as korhatárhoz.
Mindegyik filmből merít hangulatot jó és kevésbé jó szegmensként is, de nekem inkább pozitív lett. Csak a végét rontották el úgy, hogy jó brutális alapötletet elsiettek és elbénáztak. Anélkül 10/9 lett volna, azzal 7 plusz fél pont. Akkora kasszasiker lett 2 nap alatt, hogy a Disney tárgyal a függő projektekről. Furcsa módon csak Magyarországon lett megosztó film, mindenhol abszolút siker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!