Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen filmet nézzünk meg,...

Saxpianikon kérdése:

Milyen filmet nézzünk meg, hogy megnyerjem a fogadást?

Figyelt kérdés
Egyik barátommal fogadtunk, hogy nem tudok olyan horrorfilmet mondani neki amelytől tényleg megijed. Megnézetném vele a legsokkolóbb vagy legfélelmetesebb horrorfilmet/thrillert, de nem ismerek filmeket.

ápr. 13. 20:20
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha olyan kell amitől talán megijed akkor nem ilyen üldözős meg, gore horror kell amit fentebb ajánlottak mert az semmit sem fog érni ha ijedtség a cél.

Talán a Síri találkozások (Grave Encounters) megfelelő lehet.

ápr. 14. 11:37
 12/21 anonim ***** válasza:
65%

10

Miért lenne az gond ha klasszikus?Ott van a Nosferetu.Egy több mint 100 éves horrorfilm.És szerintem a mai napig működik.

ápr. 14. 11:56
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor a barátod biztos, hogy sok ilyen filmet ismer.
ápr. 16. 04:50
 14/21 A kérdező kommentje:
Igazából nekem kellene film, mert nem találok már olyat ami hatna rám picit. :D
ápr. 19. 21:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Emberi százlábú
ápr. 19. 22:34
 16/21 anonim ***** válasza:
77%

Jó, és mi lesz a bizonyíték hogy megijedt? A mozi után lecsekkolod a pelenkáját vagy "becsszóra" be kell vallania? :)

Az a probléma hogy az ijedtség nem így müködik. A zsé-kategóriás horrorok gagyi klisékkel manipulálnak, csendből/sötétből előugró és suttogó vagy visító szörnyű szörnyekkel, kibelezett hullákal és loccsanó agyakkal amire az edzett horrorfogyasztó csak max. ásítással reagál. Az igényesebb horrorok készítői magasabbra teszik a lécet maguknak, de az is csak akkor lehet hatásos ha fogalmad sincs hogy mire számíts.

ápr. 24. 12:40
 17/21 A kérdező kommentje:
Rendben utolsó, pont ilyet keresek, mert már unom a B kategóriás húzásokat. Rendszerint mindenki ismert populáris horrorokat ajánl. Pedig rengeteg jó horror film van, de már mindet láttam lassan úgy érzem. Nem vált ki belőlem egy film se semmilyen borzongást...
ápr. 25. 22:15
 18/21 anonim ***** válasza:
Sinister
ápr. 29. 21:35
 19/21 A kérdező kommentje:
Sinistet jó ajánlás, de láttam.
ápr. 30. 15:45
 20/21 anonim ***** válasza:
Volt egyszer egy film amit làttam a cìmét sajnos nemtudom de arról szól hogy 2 kisgyereket elküldenek a nagyszülőkhöz de még sosem talàlkoztak. Aztàn a végén kiderül hogy akikhez mentek nem a nagyszülők. Van benne 1-2 vàratlan ijesztő rész
máj. 1. 07:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!