Mi lehet a címe ennek a filmnek?
Kb a 90-es vagy a 2000-es évek elején készülhetett. Egy régi építésű nagy házban egy férfit meggyilkolnak. Konkrétan kést raknak a hátában. És a ház lakói között megy az adok-kapok.
A film legvégén kiderül, hogy az egész gyilkosság megrendezett volt, talán a lánya segítette a férfinak, de úgy emlékszem, hogy a férfi végül csak meghal. Emlékeztet a most Netflixen megtekinthető 7 women and a murderer című borzalomra, azzal a különbséggel, hogy ez nem egy vígjáték volt, hanem komoly hangulatú krimi.
Nagyon, de nagyon régen láttam ezt a filmet, semmi másra nem emlékszem a fentebbb leírtakból, színészekre sem. Nem fűzök nagy reményt ahhoz, hogy itt találom meg a választ, de ki tudja. :D
Próbáltam már rákeresni kulcsszavak alapján, még a Geminit is megkérdeztem, de mindhiába. :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!