Valaki felismeri a (lovas) filmet?
A történt röviden (amire emlékszem): van egy csajszi aki régen lovagolt, az apja meghalt (egy lovas balesetben) így most az anyja vezeti az istállót. A csajszi remek díjugrató volt aztán azthiszem meghalt a lova azóta nem is versenyzett. Az istállóba érkezik egy fekete mén aki "önképző" és nagyon szeret ugrani. (Itt kimaradt egy rész) Az istálló részt akar venni egy csapatversenyen de az egyik tag lesérül így nem tudnak menni, aztán ráveszik a csajszit hogy azzal a fekete lóval álljon be a csapatba és versenyezzen. Végül ha jó emlékszem megnyerték a versenyt.
Közben volt egy bál is csak azt már nem emlékeztem mikor.
Virginia futama (Virginia's Run, 2002).
Google: movie|film+girl+horse+riding+black+father|dad+died|dead+competition
Flicka 3. - A vidék büszkesége (Flicka: Country Pride, 2012).
Amit én keresek az egy kb 14-16 éves tini csajról szól
(mint azt már leírtam) neki az apja és azthiszem a lova is meghal, aztán jön egy fickó hogy bértartsa a lovát, egy fekete lovat és a csaj azzal a lóval nyeri meg a végén a versenyt (díjugrató) majd végül a pasi otthagyja a lovát neki (ha jól emlékszem ajándékba kapja igazából)
#7 sajnos nem tudom, de szerintem 2000 után forgatták
#8 sajnos nincs köztük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!