Ki a legjobb american horror story character?
Figyelt kérdés
2024. márc. 29. 23:25
2/7 anonim válasza:
Jude nővér és Fiona Goode :D Jessica Lange zseniális volt kb mindenben, de ebben a kettőben kiemelkedő. Emma Roberts karakterei tetszettek a legkevésbé.
3/7 anonim válasza:
Jessica Lange minden karakterében zseniális, akárcsak Evan Peters. Személy szerint Tate Langdon karakterét imádom a legjobban, de biztosan közrejátszik az hogy Evant végtelenül dögösnek találom.
4/7 anonim válasza:
ah, ne is mondd, most gondolkodom azon, hogy másodjára is kidarálom a Jeffrey Dahmer sorozatot. Már itt van megnyitva, csak beszippantott a gyik :D
5/7 anonim válasza:
Na igen, rám még szìnész nem volt ekkora hatással mint ő, szerintem ha tini lennék és most látnám először Tate Langdont, minden nap azért bőgnék hogy nem lehet az enyém. XD
6/7 anonim válasza:
Jude nővér nekem is. Zseniális karakter.
7/7 Moyralove válasza:
Fiona Goode
Bár szerintem Hotelben Kathy Bates az egyik legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!