A netflix miért annyira fontos sok embernek ?
És még képesek fizetni is érte nem értem.
Én őszintén szólva biztos nem fizetnék elő érte csak azért hogy nézhessem akkor inkább nézek magyar film és sorozat néző oldalakat.
11
Francba, már leírtam de véletlen félre nyomtam. leírom újra.
Nem tudom mi az a média szerver.
Ezt az appot kell letölteni telefonra: [link]
És TV-re is, ha lehetséges.
De csak akkor érsz vele valamit, ha kifizeted a prémiumot, hogy tiltsa a reklámokat. Vagy pedig, letöltöd mod apk-ben. (Írj ha érdekel és biztonságos linket küldök)
Ha megtehetem a jövőben én kifizetem , mert szeretném támogatni.
Ezután már csak online film oldalakon kiválasztod a filmet amit nézni szeretnél, és az app át küldi a tévére. Egyszerű.
De persze vannak olyan oldalak, ahol nem mindegyik helyen küldi át a tévére. De idővel meg lehet tanulni.
Én ezeket az oldalakat ajánlom:
onlinefilmekingyen .com általában mindig lejátsza a filmeket, és nagyon jó minőségben (egy pár napja nem működik, szóval nem nálad van a baj)
hdmozi .hu jó minőség
moviedrive .hu szintén jó minőség
online-filmek .mė / .ac itt mindegyik filmnél sok a lejátszó, és nem mindegyiknél jelenik meg a tévén, a minőség sem annyira jó, de az összes filmet megtalálod
U.I. a jövőben tuti előfizetek az egyik streaming szolgáltatóra, csak jelenleg nem tehetem meg.
Én mióta külföldön élek nem fizetetek elő semmmire, rájöttem, hogy ingyen is lehet nézni a legújabb filmeket, persze egy kis időbe telik mire felleled ezeket a helyeket, de nincs semmi reklám meg vírus ahogy itt majd megondják. Van ahol regisztrálni kell, aztán ennyi. Tulajdonképpen kényelemből fizetnek elő az emberek, meg megszokásból.
Ja es nagy tv-n is lehet nezni, appal, mint ahogy azt már írták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!