Miért dolgozza fel azt a témát számos rajzfilm,sorozat ,hogy egy fiatalabb srác nála valamivel idősebb lányba szerelmes?
Gondolok itt a Gravity Fallsra.
De ez ,csak egy a sok közül.
De egyébként a Star Wars 1-3 epizódja is erről szól.
Mert ott Anakin Skywalker még kicsi volt amikor találkozott Padméval.
Szóval elvileg a Anakin volt kettejük között a fiatalabb.
3Részben gyerekeik is született.
,,Megdőlni látszik az elméleted, a pofára esés elkerülhetetlen"
Különben nem én estem pofára ,hanem ti ,hogy nem tudtok szöveget értelmezni.
,,Itt meg az arcra puszit nézted csóknak, te szerencsétlen"
Most nem a csókon van a hangsúly ,hanem azon ,hogy a gyerek szerelmes az idősebb csajba
Valószínűleg azért vannak ilyen történetek, mert ilyen a valóságban is gyakran előfordul. Persze gyakoribbak azért az olyan párok, ahol a férfi az idősebb, de azért ez nem törvényszerű. Én is ismerek pár ilyen történetet, de azért nem érzem úgy, hogy olyan kiemelkedően sok lenne. A Star Wars filmmel kapcsolatban pedig a kérdezőnek van igaza. Az első filmben nem csak hogy találkozott Anakin Padméval, de elég sok közös jelenetük is volt, és elég egyértelműen látszik rajtuk a korkülönbség. Anakin egy gyerek, Padmé pedig egy fiatal nő:
Mert a fiúk is gyakran fantáziálnak náluk idősebb lányokról/nőkről.
Jöhet a kővetkező nyilvánvaló kérdés.
22-es
Na végre valaki megtudta érteni ,amit írtam :)
Hadd tisztázzam Anakin és Padmé korkülönbségének kérdését: Anakin és Padmé között a történet szerint 5 év korkülönbség van, ennyivel idősebb Padmé Anakinnál.
A színészek amúgy egyidősek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!