Milyen streaming szolgáltatókat használsz?
Figyelt kérdés
És miért?márc. 10. 19:07
A kérdező szavazást indított:
Leírom kommentben
Nem használom egyiket sem
24 szavazat
1/15 anonim válasza:
A családban szerintem az összes elérhető megvan.
Hbo, Netflix, Disney, Ss, Prime
Nekem a Netflix és a Disney a legtöbbet használt
2/15 anonim válasza:
Prime, Disney+, Netflix, HBO Max, persze ezeket nem egyedül fizetem, családilag osztozunk.
3/15 anonim válasza:
Egyiket sem. Minden film fent van online, ingyen, egyedül csak az internetet fizetem elő.
7/15 anonim válasza:
Netflix, Disney, Hbo. Skyt hónapokkal ezelőtt lemondtam, nem tetszett a felhozatal.
8/15 anonim válasza:
HBO-t, Disney-t kipróbáltam, de egy hónap után le is mondtam őket, mert minden ami ott érdekes volt azt megnéztem, a Marvell-féle gügyeségek valahogy nem tudnak lekötni.. A Netflixet viszont megtartottam, sorozatok és újdonságok terén magasan a legjobb a kínálatuk.
9/15 anonim válasza:
HBO,Netflix,Skyshowtime
régen Disney+-t,Apple TV,Prime-ot
10/15 anonim válasza:
Egyiket sem. Minden fent van a neten, ingyen nézem 12+ éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!