Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerinted mitől változott meg...

Szerinted mitől változott meg így Sam?

Figyelt kérdés
Aki nézi a Supernatural 6.évadát annak gondolom egyértelmű hogy Sam már nem régi Szerintetek mi történhetett vele?
2010. okt. 25. 18:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Én már azóta nem bírom, hogy démonvérivó szörnyeteg lett... szerintem azóta változott meg teljesen, de a 6. évadban tényleg meghint más... Dean 4ever <3 (L)
2010. okt. 25. 18:36
 2/8 anonim válasza:
100%
Amióta visszajött a pokolból, azóta ilyen pernahajder....Tuti hogy odalent történt valami. Mivel még szinte semmit nem árultak el arról, hogy hogy tért vissza, biztos hogy a köveztkező részekben ki fog derülni. Vagy csak Castiel megkínálta angyalkukival és nem tetszett neki:)))
2010. okt. 25. 18:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a Sam karaktere amúgy is ilyen volt. Tehát volt benne rengeteg jó is, DE ott a folytonos düh amit érzett és ami egyre csak nőtt benne.

Szerintem az első próbálkozásai voltak amikor elszökött otthonról, majd a Dean-től. Ezután jött a démonvér, ami talán a jó dolgokat "kiölte" belőle. Azt, hogy mi történt a pokolban vele csak később tudhatjuk meg! :S

Az biztos, hogy sztem a maradék jót is kiölte belőle.

Sajnálom Deant amiért folyamatosan csalódnia kell az öccsében, pedig ő mindent megtett érte...

Reméljük a Deannel töltött idő majd visszatéríti a Sam-et a helyes útra! :)

2010. okt. 28. 20:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy nekem tűnt csak fel, hogy Sam folyamatban megszívja? xD Mármint... a részek túlnyomó részében mindig őt basztatják. Pl mikor ott volt az a japán diótörő...aztán volt az a karácsonyos rész azzal a kövér nénivel meg bácsival... általában ő szívja. :/ Amúgy érdekes, hogy mikor Dean elindítja a pecsétfeltörősdít, akkor Sam persze rögtön mellé áll pátyolgatni és mindenki azzal jön, hogy jaj hát szegény ezt nem tudhatta...de mikor Sam mfeltöri az utcsó pecsétet, akkor mindenki a torkának ugrik, hogy mekkora egy p@tk4ny! x) Vagy ezt csak én gondolom így?
2010. okt. 31. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:
A legújabb részben elmondta, hogy mi a baja (nem írom le, nem spoilerezek), de azt nem, hogy miért van ez neki. Tessék megnézni! :)
2010. okt. 31. 23:02
 6/8 anonim ***** válasza:

Oks, megnézem, a legújabb részt még sajna nem láttam.

Am a Samnél azért ugrott mindenki a nyakának, mert előre elmondták neki kb 60-an h ne bízzon meg egy démonban, hogy hagyja abba amit csinál stb.

A Dean ellenben nem tudhatta hogy pecsétet fog feltörni azzal h kínozni kezd, egyszerűen csak nem bírta tovább.

Kíváncsi leszek, h mit hoznak még ki ebből a sorozatból! :)

2010. nov. 1. 11:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Igaz. Elmondták neki egy párszor, de volt, mikor már Dean is kezdett bízni Rubyban és lássuk be...elég jól játszotta a csaj magát. Nekem amúgy az elejétől nem volt szimpi és csak eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne ha mondjuk tényleg a rossz oldalon állna... xD És a kövi részben kiderült, hogy így is van... Fantasy forever!

Amúgy Sam se tudta, hogy ez lesz. Nyilván ő sem így akarta és tartom magam ahhoz, hogy; Ő nyitotta ki a kaput, de valakinek azért el kellett indítania a rendszert...

Én elvártam volna Dean-től, hogy legalább ő mondja azt, hogy jólvan öcskös, elkurt@d, nem kicsit, nagyon, de melletted vagyok és valahogy megoldjuk :/

Amúgy nekem elmondja valaki, hogy miért ilyen? xD Egy szót nem tudok angolul és feliratosan még nem találtam meg :/

Mellesleg azt írta valaki egy oldalon, hogy őt jobban megviselte a pokol és azért ilyen durcimurci...

2010. nov. 1. 12:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Én már kezdem unni, hogy Sam mindig megmenekül... Sztem tök jó lehetett volna befejezésnek, hogy Sam a pokolban ragad, Dean pedig elhajt az éjszakába vagy Lisához, vagy magányos harcosként folytatja tovább. Sam úgyis teljesen gonosz lesz, csak húzzák itt az ember agyát, hogy még több évadot kipréseljenek a dologból. Az lesz a vége, hogy tele lesz az egész sorozat közhelyekkel meg klisékkel mint a Kés/alatt és kb olyan lesz az egész mint egy tragikomédia...

Egyre jobban romlik az egész sorozat színvonala. Samet ki kell nyírni és kész, mert gonosz! Ezen nem lehet változtatni, nem lehet újra jót csinálni belőle! Ha meg megteszik (már pedig megfogják), akkor az lesz az egyik legerőltetebb közhely, amit vala amcsi sorozatban láttam XD.

A kérdésre válaszolva pedig (bocs, hogy kicsit elkanyarodtam) sztem vhogy az angyalok hozták ki a pokolból és a testében lévő démonvért (ami elvileg kiürült de biztos van vmi mellékhatása XD) használták fel vmi démon és varázslat segítségével, hogy kiöljék belőle a... Többet nem mondok mert spoiler :P. Ugye most van a háború az angyaloknál, sztem közös erővel meg egy kis segítséggel a gonosz, háborút kirobbantó angyalok hozták vissza démonvért szopkodó főhősünket.

Ez az angyalháború is... romlik a színvonal =(

2010. nov. 1. 12:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!