Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » AKI LÁTTA AZ ÁRVA CÍMŰ THRILLE...

AKI LÁTTA AZ ÁRVA CÍMŰ THRILLERT, SEGÍTSEN! Mi lesz a vége a filmnek?

Figyelt kérdés

Én titokban néztem az interneten ANGOLUL (nem mindent értettem), és csak részleteket, zenés videokat (szörnyen könnyen ijedek, de kíváncsi voltam rá), de ott, ahol széjjelkalapálja az apácát, eszméletlenül kiakadtam, és úgy döntöttem (már így nem tudtam aludni két hétig), nem kínzom magam tovább, és inkább nem akarom látni a többit, de nagyon érdekel, mi lesz a vége!

Onnantól valaki el tudná mondani, hogy Danny-re rárobban a faház?

2010. okt. 25. 15:45
 1/3 anonim ***** válasza:
nevekre már nemigen emlékszek, de: igen, a gyerek könnyebben sérül, kórházba kerül, így az apa és az árva egyedül maradnak otthon éjszaka, és a csaj megpróbál rámászni a hapsira. közben a feleség megtudja, hogy az árva nem is kislány, hanem egy igazi felnőtt, elmebeteg nő, akinek valami betegség miatt ilyen az alkata. a végén a férjet megöli a kiscsaj, őt pedig végül a feleség nyírja ki a befagyott tónál : )
2010. okt. 25. 16:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, azt, hogy kinyírja a tónál, azt sejtettem, de a többit kösz, hogy elmondtad!
2010. okt. 25. 19:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Kiderül hogy a "kislány" 32 éves! Meg ha láttad a kör2- végét, akkor azt kell hogy mondjam:UGYANAZ. (Nem.vagyok az anyád-bumm-belerúgja a tóba~elsüllyed)
2012. márc. 16. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!