Hol találhatok meg egy filmet, ha nem tudom a címét?
Keresek egy filmet.
Egy férfi és egy nő egy szigeten vagy házban rekednek valamiért, összejönnek. Nem olyan fiatalok már. Aztán évekkel később a férfi kórházat nyit Afrikában valahol. Leveleket ír a nőnek, aztán a legutolsó levelet a fia írja, hogy a férfi meghalt.
Esetleg van valakinek ötlete?
ma 19:41
Legalábbis meg tudja keresni. Ez volt a kérdés, nem?
#1, ja, mert ha valaki lát egy filmet, a címét nem muszáj megjegyeznie, de azon kívül kötelezően mindent tudnia kell a filmről, csak mert látta. 🤦🏻♂️
Nem írta a kérdező, hogy a tartalmán kívül bármit tudna róla, miért gondolod egyből, hogy mégis?! Meg szon kívül is kismillió filmnek lehetne utánanézni, csak ezek alapján is!
Kérdező, nekem erről valahogy a Lángoló part című film jut eszembe, az ilyesmi, de szerintem tutira nem az lesz, mert az apróbb részletek nem igazán stimmelnek.
Köszönöm a válaszokat, én senkit se pontoztam le. A kioktatást is köszönöm, mindig tanul valamit az ember.
#5 Nem ez az a film, de azért rendes tőled, hogy megpróbáltál segíteni.
Ha van még valakinek ötlete, hogy mi lehet ez a film, nyugodtan írja ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!