Érdemes megnézni a Dűne: Második részt?
Ha láttad az elsőt és emlékszel is rá akkor igen.
Én próbálom az ilyen filmeknél a szellősebb időpontokban megnézni, már ha van... Mert a sok "drámai" de látványos jelenetkor qrvára zavar amikor értetlenkednek mellettem. :)
Nekem az első se tetszett. 40 perc után feladtam.
Nekem a Dűne világból a 2000-es évek eleji 6 részes feldolgozás tetszett. Nálam az a top1.
A David Linch félét imádtam, de aki nem olvasta a könyvet annak nem volt érthető.
A mini sorozat egy buta akciófilmet csinált belőle, ott teljesen elveszett a lényeg.
Ez a mostani jól eltalálta az egyensúlyt az akció és a filozófikus mondanivaló között. Szerintem jól sikerült.
Az első rész engem nem fogott meg bár tudom hogy egy felvezető rész akart az lenni de nem sikerült megértenem miről is van szó a film első harmada elkezdi magyarazni de ez félbemaradt és inkabb átváltott kalandfilmbe.
Ettől függetlenül meg fogom nézni a második részt amint alkalmam van rá
Én biztosan megnézem. 14 évesen kezdtem el olvasni. Az összes részt elolvastam. Kedvenc könyvsorozatom.
A korábbi filmes változatok borzalmasak voltak. Minden szempontból.
Ez az első, ami tetszett. Végre sikerült normális képi világot és hangulatot teremteni.
5.
A mini sorozat mint buta akciófilm?
Pont hogy a minisorozat mutatta be a dűne lényegét.
Hogy a messiás dolog csak egy előkészített felvett szerep és át van vágva minden fremen, azért hogy Paul elérje a célját.
Míg a lincs verzióban Paul igazi messiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!