Aki látta az Agyar című horrorfilmet, mennyire volt felkavaró?
Figyelt kérdés
Meg is nézném, meg nem is. Az ilyen undorítóságokra érzékeny vagyok, de mégis érdekel. De azért nem akarok traumatikus élményt.febr. 24. 19:24
1/6 anonim válasza:
Inkább ne, 10-percet bírtam belőle olyanoknak való akik bírják a az emberi százlábú stb.. témájúakat .
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Pont ez a hasonlat jutott eszembe. Azt se néztem meg, akkor ezt se merem.
febr. 24. 19:48
3/6 anonim válasza:
szerintem eléggé gyenge film horrornak, nem hiába van ott tag-ként hogy comedy...
4/6 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy gyenge horror, de attól még lehet undorító.
febr. 25. 19:40
5/6 anonim válasza:
Hát szerintem is gyenge kategória,de nekem csak a végén volt egy kicsit felkavaró amikor a műtét után az állatkertbe vitték mert el tudtam magam képzelni a helyébe. Utálom alapból az állatkerteket,így beleképzeltem a helyébe hogy ilyen trauma után még ki is teszik dísznek.
6/6 anonim válasza:
1#
Az első tíz percben nincs is benne semmilyen horror nem értem miről beszélsz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!