Megnézitek majd az új HBO-s Harry Potter sorozatot, ha fekete lesz benne Hermione?
Amúgy ha esetleg vannak már ismertebb brit gyerek színészek 11 éves kor körül, akkor lenne olyan akit te például el tudnál képzelni egy bizonyos szerepben? :D
De valószínű ezúttal is ismeretlenek lesznek a gyerek színészek. :D
#13: áh szerintem totál ismeretlenek lesznek a szereplők. De remélem most is brit lesz a szereplőgárda és nem amerikai.
Egyébként Hermione szerepére el tudom képzelni őt: CAOILINN SPRINGALL
Mondjuk a szeme nem barna, de kontaktlencsével/CGI-vel lehet segíteni, illetve a haját is be lehet állítani olyanra, amilyenre kell. Korban is nagyjából stimmel.
Szerintem még Florence Bensberg is jó lenne, csak ő már kicsit "túlkoros" a szerepre.
Szerintem brit színészekre számítsatok inkább, max európai. Amerikaiakat ritkán castingolnak.
A másik maxos fantasy sorozatban, a House of the dragonban sincs amerikai színész, mindegyik európai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!