Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Megnézitek majd az új HBO-s...

Megnézitek majd az új HBO-s Harry Potter sorozatot, ha fekete lesz benne Hermione?

Figyelt kérdés
Ugye az eredeti HP filmekben és könyvekben fehér volt, de a 2016-os Elátkozott Gyermek musicalben a felnőtt Hermione-t már fekete nő játszotta a sokszínűség követelménye miatt. Elég nagy a valószínűsége, hogy fekete lesz az új HP sorozatban is. Harryről pedig azt pletykálják, hogy indiai vagy fél-indiai fogja játszani.

2024. febr. 21. 15:52
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
#4: ezt az előzetesen kiszivárgott listát én is láttam korábban, de utána az HBO tagadta. Elvileg még közel sincs semmi kőbe vésve, még a pilot epizód sem lett leforgatva.. Bronte Carmichael idén betölti a 18-at, elég vicces lenne ha egy 11 éves kislány karakterét kéne eljátszania :D Toby Woolf 16, Joshua Pickering pedig 17 éves lesz idén.. Ők is túl korosak az elsős Roxfortosokhoz képest.
2024. febr. 22. 09:52
 12/19 anonim ***** válasza:
Hát igen azok... :D Hmmm.... Lehet, hogy csak gumicsontnak dobták be ezt a név listát, hogy megnézzék, hogy amúgy a közönség mit szólna egy fekete Dumbledore-hoz!? :D
2024. febr. 22. 15:31
 13/19 anonim ***** válasza:

Amúgy ha esetleg vannak már ismertebb brit gyerek színészek 11 éves kor körül, akkor lenne olyan akit te például el tudnál képzelni egy bizonyos szerepben? :D

De valószínű ezúttal is ismeretlenek lesznek a gyerek színészek. :D

2024. febr. 22. 15:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Elvetemült ötlet, de szerintem recastingolják Robert Pattinsont, viszont ezúttal Gilderoy Lockhartot játssza el a sorozatban! ;)
2024. febr. 22. 15:46
 15/19 anonim ***** válasza:
Robert Pattinson inkább Piton legyen.
2024. febr. 22. 15:56
 16/19 A kérdező kommentje:

#13: áh szerintem totál ismeretlenek lesznek a szereplők. De remélem most is brit lesz a szereplőgárda és nem amerikai.

Egyébként Hermione szerepére el tudom képzelni őt: CAOILINN SPRINGALL

Mondjuk a szeme nem barna, de kontaktlencsével/CGI-vel lehet segíteni, illetve a haját is be lehet állítani olyanra, amilyenre kell. Korban is nagyjából stimmel.

Szerintem még Florence Bensberg is jó lenne, csak ő már kicsit "túlkoros" a szerepre.

2024. febr. 22. 16:20
 17/19 anonim ***** válasza:
És ami még benne volt abban a régi név listában, Adam Driver mint Piton, ő milyen lenne? :D
2024. febr. 22. 21:51
 18/19 anonim ***** válasza:

Szerintem brit színészekre számítsatok inkább, max európai. Amerikaiakat ritkán castingolnak.

A másik maxos fantasy sorozatban, a House of the dragonban sincs amerikai színész, mindegyik európai.

2024. febr. 22. 22:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen megnézem! Nagyon szeretem a Harry Potter, és amíg a szereplőknek ugyanaz lesz a nevük, és személyiségük akkor biztosan megnézem.
2024. ápr. 6. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!