Kemény dió megtalálni ennek a tv filmnek a címét?
Szerintem igen kemény, nem is járzam még sikerrel.
A 45 éven túliak talán emlékeznek rá.
1980-81. Tipikus tv film. Magyar vagy csehszlováK, így rémlik.
A történet scifi és némileg erotikus. A lényeg, hogy egy fiatalember segíteni akar egy öregasszonynak az úton átkelni, mert majdnem balesetet omoz, de a nő hatalmasat ugrik és megússza. Valahogy a férfi lakásán kötnek ki, ahol a mama meghal, de kiderül hogy földönkívűli, amolyan testváltó fénylény. Ne hülyézzetek le, tényleg! :D
Megszereti a férfit és mindíg olyan nővé alakul aki éppen a férfinek tetszik. Hol szöszi, hol ében bőrü egzotikus szépség. Igen ám de minden váltásnál van egy elhullott üres test hátrahagyva.
A végén elmegy a jelenés, aki igazi alakban egy vibráló fénykarika, de még megmutat a férfinek egy kissebb fénykarikát, ami a közös gyermekük.
Ennyire emlékszem. Aznap mandulaműtétem volt, és a kórházban láttam késő este egy pici kis fekete fehér tévén, 6, 7 évesen.
Ezért emlékszem rá,valószínű.
Bármilyen segítséget köszönök szépen! Nagyon érdekes lenne legalább a címét kideríteni!
Köszi!
Nagyon kószönöm!
Ez elkèpesztö most számomra! A szememben egy zseni vagy! Egy filmkeresö guru!
Kószi! Köszi! Köszi!
Nem-nem.
Pár éve az említett átkelős jelenet alapján segítettek nekem is.
A címét már elfelejtettem, de arra emlékeztem, hogy Kern András a főszereplője.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!