Hol lehet megnézni a Gumball csodálatos világa 4. évad 35. részét magyarul? Tényleg elveszett?
Valaki tudja közületek, hogy ez a Gumball epizód vajon hová lett? Egy ideig lehetett nézni, majd egyszerűen levették! Már nagyon sok oldalon próbálkoztam, de sehol nem találtam! Az HBO Max-on, a SorozatClub-on és a Sorozatbaráton is hiányzik, de a 34. és a 36. megvan! Igazából semmi nyoma annak, hogy valaha leadták magyarul! Valahol mintha azt láttam volna, hogy ezt a részt pár éve betiltották Európa-szerte, de erről megbízható infót nem találtam.
A "The Slap" (A legyintés) címűről van szó; valóban kissé érdekes epizód…
Tudja valaki, hogy mi a fene történt az epizóddal, illetve hogy hol lehet megtalálni magyarul ezt a részt?
2# Bocs, annyira koncentráltam a szövegre, hogy elsiklottam felette.
Rengeteg Gumball részt láttam már magyarul, de ezt szerintem nem fordították le, és meg is tudom érteni miért dönthettek így. Szóval szerintem magyarul nem lesz fent sehol.
5# Nekem nem rémlik legyintés c. rész. Egyébként a wikipédia nem a legmegbízhatóbb oldal, ahogy az újság cikkhez hasonló internetes cikkeknek se kell hinni feltétlen.
Bár, pacsi nevű már rémlik. De maga ez a rész nem. Az is lehet hogy csak egyszerűen törölték, mert egy szülő panaszt tett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!