Könnyed filmeket ajánljatok?! Azért ne legyen túl agyatlan és nyálas, vérengzős pedig semmiképpen. Persze, jó lenne színvonalas, témában és színészi teljesítményben, de nem tudom, hogy mostanában készül-e ilyen...
De most jó lesz nem túl komoly is.
#Mostmindenszrtmegnézünkállapotbanvagyunk# jeligére a kiadóba. De várjá', azér' szr ne legyen!
Sorry, mer' ilyen a kedvem és sorry a sorryért!
Gyűjjenek azok a filmek! ;) Ha még vki ezt tudta követni, írjon be magának egy ötöst.
Culpa Mía
Dr .Szöszi
40éves szűz
Koszorúslányok
Pitch perfect
Családi üzelmek
Vademberek hajszája
Három óriásplakát Ebbing határában-oké, ez komoly, de baromi nagy film
Babbysitting 1-2
Alibi.com 1-2
utóbbi 4 folytatásos francia vígjátékok. Igaz nem valami magas, művészi szint, de kikapcsol és szórakoztat, az tuti.
Ha egyszer komoly filmre lesz hangulatod, ahol a színészi munka is ott van, és nem bánod ha picit nyers az erőszak ábrázolása, akkor a Wind river c. filmet ajánlanám megnézésre.
he egyik film se jönne be, akkor sorry :D
Egyik se épp mostani, de két jó zenés-táncosat is ajánlok, hátha nem láttad még őket.
Táncos a sötétben
Egy aranyos táncos-zenés film a csodaszép Björkkel aki nem csak énekesnek, de színésznek is jó. Nem mellesleg ő ifjúkorom szerelme - bár ez gondolom neked nem számít.
Fekete hattyú
Egy film a balett lenyűgöző világából. Natalie Portman és Mila Kunis tütüben és balettcipőben. Már csak azért is érdemes megnézni, hogy ezt lásd.
Nagyon köszönöm minden kedves hozzászólónak. Mindenkinek ment a zöld.
Sajnos az említett filmek közül már akkor, amikor írtatok, láttunk elég sokat.
Culpa Mía - ezt még nem láttuk, de úgy rémlik, hogy akkor nem is találtam, bár nem kerestem sokáig.
Dr. Szöszi - láttuk.
40 éves szűz - láttuk.
Koszorúslányok - láttuk.
Pitch perfect - láttuk.
Családi üzelmek - láttuk.
Vademberek hajszája - az előbb fejeztük be, tetszett. :)
Három óriásplakát Ebbing határában - még nem láttuk, elolvastam a tartalmát és tényleg biztosan jó, de mostanában nem ilyet szeretnék. Valami lazát.
Babbysitting 1-2 - láttuk.
Alibi.com 1-2 - erre nem emlékszem, akkor belenézek.
Wind river - erőszakosat most nem szeretnék, de megfontolom... De nem hiszem.
"he egyik film se jönne be, akkor sorry :D" - hihi ;)
Táncos a sötétben - láttam, szeretem Björköt :)
Fekete hattyú - erre még nem szántam rá magamat, de ez nem jelent semmit.
És bocs, hogy csak most írtam. Elnézést a kései válaszért.
És megnéztük a Palm Springs címűt, még aznap, amikor a tipp érkezett. :) Azt korábban még nem láttuk.
Free guy - láttuk.
Légy szíves, írjatok még!!! Lazulósat, vicceset, mert nagyon pocsék napjaim vannak, azért kell néha a film. Vannak napok, hogy napokig egyáltalán nem vagyok netnél, máskor pedig sokat, szóval írjatok bármikor!
Beugró a paradicsomba
Már csak a színészek miatt is érdemes megnézni. De szerintem szórakoztató volt, és kedves.
Az elveszett város- Sandra Bullock
A Kém-Melissa McCarthy
Jump street 21-22
This is the end- James Franco
Az interjú-James Franco
Blöff
Napos oldal-remek film! De tuti láttad :D
Dutyi dili- klasszikus
Kopogd le a fán-klasszikus
Udvari bolond-klasszikus
A szomszéd nője mindig zöldebb-klasszikus
némelyik filmben van egy kis lövöldözés, de ettől még viccesek és szórakoztatóak. A Wind river és a Három óriásplakát... c.filmet még mindig ajánlom akkorra, ha picit komolyabb filmet néznél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!