A „Különben dühbe jövünk” remake változata (2022) milyen? Tűrhető vagy inkább nézzem meg az eredetit sokadjára?
Most ez komoly??
Alapvetően nem tartom sátántól valónak a feldolgozásokat, de... Bud Spencer és Terence Hill filmjei pont azok, amikhez a lényeget a két főszereplő személye adja. Olyan ez, mint almalevet készíteni citromból. Meg lehet csinálni, de pont a lényeg nem fog egyezni.
És ezt miért kérdezted meg? Nézd meg és kész, nincs akkor vacillálás, legfeljebb ha nem tetszik, akkor többször nem érdemes, ennyi!
Én is még csak az eredeti, 1974-es BS-TH filmet láttam, amikor először hallottam a remake-ről, kíváncsi lettem, de egyből írták nekem is, hogy “inkább ne nézd meg!” , de én akkoris meg fogom nézni, aztán majd kiderül milyen, nem egyforma az ízlésünk!
Csak úgy 2 ellenpélda: Zöld lámpás (2011), valamint a Drakula halott és élvezi - nekem mindkét film tetszett, utóbbin szétröhögtem magam, később olvastam, hogy mindkettő hatalmas bukás lett! Ezek után... ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!