Csavaros, nem kiszámítható sorozatok? (Netflix jó, de bármi jöhet) Előny, ha krimi, de mást is szívesen nézek, csak ne legyen unalmas.
Figyelt kérdés
A Nem versz át címűt néztem legutóbb, de a végében csalódtam. Esetleg tud valaki hasonló, izgalmas sorozatokat?2024. febr. 12. 20:24
2/7 anonim válasza:
Inside No. 9 - epizódikus fekete humor antológia, sokszor nem is egy csavarral. Némelyik rész olyat üt, hogy csak nézel a végén hogy ez mi volt, és még egyszer látnod kell, hogy másodjára észreveszed-e a jeleket ami végig ott volt szem előtt.
3/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
A lány a maszk mogott
Jeffrey Dahmer
Drága gyermek
A gesztenyeember
Eltunt lány
Éjjeli ugynok
A legelso sorozatgyilkos
7/7 Szűcs Tivadad Rezső válasza:
Nem tudom mennyire hasonló az általad írt krimihez de ha esetleg nem láttad volna ajánlom a David Suchet féle Poirot sorozatot. Van vagy 13 évedja asszem úgyhogy ha érdekel a téma akkor el tudsz vele lenni egy ideig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!