Csak szerintem furcsa egy olyan ember aki soha nem néz filmet?
Figyelt kérdés
Állítása szerint még 1 filmet nem nézett végig és hülyeségnek, időpocsékolásnak tartja. Nagyon furcsállottam. Azthittem eddig hogy valamilyen filmet mindenki szeret.febr. 10. 16:49
1/8 anonim válasza:
Ugyanez. Idiota idovesztegetesnek gondolom, hogy egy vilagito kockaban azt nezzem, hogy mi tortenik massal. Tolem az osszes TV es filmgyar felrobbanhatna, az sem erdekelne. Sokal ertekesebben elem az eletem, minthogy kimeredt szemmel bamuljak egy mesterseges vilagot.
2/8 anonim válasza:
Én nem egy ilyen embert ismerek. Nem átlagos, de nem is nevezném "furcsának".
3/8 anonim válasza:
En is mindig minden filmet megneztem amint megjelentek, mar szamat nemtudom mennyi, ezen a teren nagyon informalt is vagyok, de parom semmilyen szineszt nem ismer es filmeket se nez (mindig volt jobh dolga) engem kicsit kiakaszt hogy mennyi mindenrol lemaradt, kozbe meg lehet en vagyok a visszamaradott
4/8 anonim válasza:
Nehezen hiszem el, hogy még életében egyetlenegy filmet sem nézett végig
5/8 anonim válasza:
#4 a stáblistánál mindegyiket kinyomta. :)
Egyébként el tudom képzelni hogy van ilyen, ahogy sokan sok sorozatot nem néznek végig, "kaszálják". :)
6/8 Gál Gábor 2024 válasza:
Érdekes hozzáállás, de végülis el tudom fogadni, hogy valaki a művészeteket időpocsékolásnak tartsa, hiszen nem "valóságosak". De ha csak a filmekről gondolja ezt, akkor csak simán ostoba.
Megjegyzem, ha nem is szándékosan, de mostanában jó, ha havi egy filmet meg tudok nézni, szóval nem olyan nehéz meglenni nélkülük.
7/8 Hintalow válasza:
Jó èrdekes beszèlgetőpartner lehet 😁
8/8 anonim válasza:
"Sokal ertekesebben elem az eletem, minthogy kimeredt szemmel bamuljak egy mesterseges vilagot."
Inkább ide jövök a Gyakorira, és értelmetlen kérdésekre válaszolgatok XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!