Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ki látta a Star Wars kiállítás...

Ki látta a Star Wars kiállítást ? - Travelling Galaxy volt a kiállítás neve . Kétszintes kiállítás volt

Figyelt kérdés

Én tavaly áprilisban néztem meg , őszintén eszméletlen jó volt, kb. egy óra volt mire végig mentem rajta szinte otthon éreztem magam mert imádom mind a 9 részt. Legfőképpen a hatalmas Darth Vader szobor volt a legjobb meg Darth Maul és Tarkin kormányzó szobrai lenti szinten pedig a Hutt maffia vezér Jabba palotája volt berendezve , még egy barna jedi köntös is volt rajtam meg világító zöld fénykard... szóval.....

AZ ERŐ VELEM VOLT....

#Star Wars kiállítás
2024. febr. 6. 14:52
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
aztán emlékezet kiesést kap és ismét a legjobb barátod
2024. febr. 6. 15:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Kérdező tényleg ennyire jó volt? Páromat szeretném meglepni vele, de kicsit aggódom tetszeni fog neki vagy sem.
2024. jún. 20. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!