Meg lehet nézni a Blood Moont valahol? (Trónok harca spin off)
Most láttam, hogy új képek kerültek fel Lady Casterlyről, amik úgy veszem észre mintha a tényleges pilotból lennének.
Ez azt jelenti, hogy valahol majd megtekinthető lesz? Vagy ha nem, akkor miért adták ki ezeket a fotókat?
Ha törölnek egy sorozatot pilot után, azt nem szokták leadni a TV-ben/streamingen. A pilot csak azért készül, hogy az alapján döntsenek a sorozat sorsáról.
Ritkán előfordul, hogy kiszivárog, vagy rajongói nyomásra elérhetővé teszik, de nem ez az általános.
Én nem találtam a videót.
Remélem valamelyik dvd/blu-ray kiadásra rákerül majd extra tartalomként. Pl. a HotD 2. évad mellé vagy egy másikhoz. 🤞
Az 1. évadhoz nem adtak semmi extra tartalmat, pedig egy csomó kivágott jelenet volt ott is, amiket így csak ilyen rossz minőségben lehet megnézni. :(
https://www.youtube.com/watch?v=Us6bLdj-aTk
Talán ennek az epizódnak nem ez lesz a sorsa és meg lehet majd nézni normál minőségben is egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!