Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Aki moziban dolgozik, vagy...

Aki moziban dolgozik, vagy aki híres stúdiókban szerepel, az el tudná magyarázni nekem, hogy miért tiltják le folyamatosan azokat a filmeket, amiket most vetítenek le a mozikban. Miért minősül törvényszegésnek az, ha megosztom valahol a filmet?

Figyelt kérdés

És mi van azokkal, akik faluban laknak és idősek. Meg szeretnének nézni egy jó filmet, de a törvény miatt nem oszthatom meg az interneten.

Azt szeretném csak, hogy az emberek spóroljanak, és hogy ne járjanak mozikba, hogy ételre maradjon pénz.

febr. 2. 14:01
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ha a szerzői jogról beszélünk, akkor mondjon már valaki példát arra, hogy új filmeket is sugároztak a TV2-n vagy az Rtl klub-on
febr. 2. 15:26
 12/19 A kérdező kommentje:

Nem akarom megsérteni az embereket, de olyan érzésem van, hogy ez az egész a pénzlehúzásról szól.

Nagyon szemét dolog szerintem. Már azért is fizetnünk kell kétféle adót, hogy az interneten az ingyenes oldalakat meg tudjunk nézni. Mi lesz ennek a vége? Kinyírnak minket, ha nem fizetünk?

Ezt hozta a kapitalizmus.

Hát nekem sokkal jobb volt a tiszta szocializmusban élni Jugoszláviában.

febr. 2. 15:41
 13/19 A kérdező kommentje:
*Rtl klub-on?
febr. 2. 15:44
 14/19 anonim ***** válasza:
75%

Haver, egy átlag film jellemzően többezer fős gyártócég erősen határidős munkája, amiben az összes tag igen aktívan részt vesz. Gondolom láttál már életedben stáblistát. Többezer szakember vagy ilyenekből álló csapat, a legtöbbjük igen keresett és szükségszerűen nem gombokért vállal el dolgokat. Több évig készül egy film. Párezer fő 4-600 napi, igen emelt bére szerinted mi kiadás lehet? És akkor még ott az utaztatás, a helyszínek esetleges bérleti díja, a nagyvárosi útlezárások költségvonzatai, a tényleges robbanások-rombolások, autótörések, amiket bonyolultabb lenne spec. effekttel kivitelezni ugyanolyan jóra, és a számtalan reklámfelület, jogi irodák költségei konkrét esetekben, hadd ne szedegessek többet össze, nagy befektetés, iszonyú nagy. Aminek meg kell térülnie. Nem az állam pénzeli, fogd fel, meg kell termeljék maguknak a hasznukat a rengeteg kiadás fölött. Ha sokkal több lesz, mint várták, az nyilván nem baj, de mostanság mintha nem lenne olyan egyszerű ez... Ki tudja miért... Lehet köze van a letöltögetéshez... Ami létezik akkor is, ha neked nem sikerült megtalálnod egyetlen gyűjtőoldalt se.

Költözz a németekhez szerintem, ott próbálj letöltögetni meg warezolni! Majd visszakívánkozol ide, amikor a háromlábú német király ringat álomra a sitten.

febr. 2. 18:25
 15/19 anonim ***** válasza:
79%

"Ha a szerzői jogról beszélünk, akkor mondjon már valaki példát arra, hogy új filmeket is sugároztak a TV2-n vagy az Rtl klub-on"

Pont hogy a tv csatornákra is vonatkoznak a szerzői jogok. Ha vetítési jogot szeretnének az újabb filmekre, az rendszerint sokmilliós tétel.

febr. 2. 20:19
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Arról van szó, ha megismered a sztorit, már nem leel rá kíváncsi. Ők meg el akarják adni, ha már olyan sokba került előállítani.

Majd, amikor már lefutott a m9zikban, akkor játszhatja a tv és később mehet a netes ingyenes felületre is egy idő után.

febr. 3. 14:46
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Már kaptál kielégítő válaszokat, mégsem érted.

Lenne egy kérdésem. Miért nem jogászoknak címzed?

Jegyszedő, pénztáros, filmben szereplő honnan tudná ezeket?

febr. 3. 16:26
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

"Hát nekem sokkal jobb volt a tiszta szocializmusban élni Jugoszláviában."

Nem tudom mi bajod van, de nem csekélység.

febr. 3. 22:30
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez tuti troll.
febr. 4. 02:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!