Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Tudnátok filmeket ajánlani?

Soulshard1 kérdése:

Tudnátok filmeket ajánlani?

Figyelt kérdés
Olyan filmekre lenne szükségem mint pl a 365 meg hasonlók, ilyen vadulósak
2024. jan. 30. 16:06
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit több infót írj, légyszi! :) Rákerestem 365-re, van több film 365 days címmel, de 365 címűt nem találtam...

Így csak annyit tudok, hogy vadulóst keresel.

18 éven felüli:

Visszafordíthatatlan (2002-es film, 97 perc). Brutális francia film, és idegtépő egyúttal. Egy brutális eseményről, és az arra történő válaszkeresésről szól, ám de időben visszafelé haladva... Csak akkor nézd meg, ha tudomásul veszed (nagykorúként), hogy a film megtekintését követően esélyesen óráking, esetleg napokig nyomasztó hangulatban leszel tőle!

[link]

"A filmet 2002 májusában a cannes-i fesztiválon mutatták be. A Visszafordíthatatlan szélsőséges fogadtatásra talált. Több kritikus a rendezőt nőgyűlölőnek, rasszistának és homofóbnak kiáltotta ki, de volt aki egyszerűen Antikrisztusnak nevezte. A rendező még halálos fenyegetést is kapott a film miatt."

2024. jan. 30. 23:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszod, valóban nem adtam olyan sok információt meg csak egy gyors kiírásnak szántam, a 365 napot azért írtam úgy mert azt hittem az a címe, aztán kiderült mint te is írtad hogy az 365 nap.

Amit küldtél filmet meg is néztem az előzetesét és tetszik, megfogom nézni.

Arra meg hogy nyomasztó hangulatot adna át a film nem sok esélyt látok, éppen most szombaton próbáltam újra éleszteni egy embert 5 percig kb,hát nem sok sikerrel.

Köszönöm az ajánlást :)

2024. jan. 31. 16:52
 3/3 anonim ***** válasza:

Nincs mit, de egyébként tényleg iszonyat brutál film, nem csodálom, ha valóban megfenyegették a rendezőt utólag, meg Antikrisztusnak nevezték. A hangeffektek, a kameramozgás (főleg az első percekben) iszonyat lett... Kevés ilyen idegölő-nyomasztó filmet láttam eddig életemben, pedig láttam párat már. Sőt, én szeretem a noise/ipari zenéket, de ez a bő tíz perc kerregés-zúgás az elején irdatlan... És az csak a bevezető... Utána következnek a kíméletlen részek...

Mentőorvos vagy? Nem élte túl múltkor az illető...!?

2024. febr. 4. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!