Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Valaki nézi még ezeket a...

Valaki nézi még ezeket a sorozatokat?

Figyelt kérdés
jan. 27. 11:55
A kérdező szavazást indított:
Rex felügyelő vagy Rex Kanadában
Cobra 11
8 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mindkettőt, bár a legtöbb részt már láttam.

A német rendőrség felépítését nem ismerem, de miért foglalkozik bűncselekményekkel az autópálya-rendőrség pusztán azért, mert pályára is írnak jeleneteket? Így van ez a valóságban is?

Semir elnyűhetetlen. Főnöke több is volt, társa talán egy tucat is.

jan. 27. 12:27
 2/8 A kérdező kommentje:

Én is mindkettőt nézem. Ugyan úgy Rexnek is már tucatnyi gazdája volt.

Rexet is mindig váltották. 5 kutya játszotta őt.

jan. 27. 13:17
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
szerintem a kutya se nézi...
jan. 27. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

3. Vau, Vau, vauuuuu!

…és még tudjátok miket is nézek?

A felügyelő, Az öreg, 2 férfi egy eset, Derrick…

A San Francisco utcáit és a Kojakot nem bírom csak, de nem tudom miért.

jan. 27. 14:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Cobrát igen mert nagyon szerettem a lányát a fák ju tanárúrban is. A kanadai rexet már nem de a németeket ha adják azokat szoktam nézni ha néha elcsípem
jan. 27. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én már sajnos egyiket se.

Anno még az eredeti Rex felügyelőt végignéztem, majd kb. 10 részt abból, hogy Rex Rómában, majd mikor azt hittem vége a sorozatnak (pedig csak az évednak), onnantól nem néztem tovább, majd megtudtam hogy folytatódik, de akkor meg már nem volt rá időm.

Cobra 11 - majdnem ugyanígy. Az első pár évadot (Andréval) nem láttam, nem is tudtam korábban erről a karakterről, csak amikor már Tom volt a társa Semirnek, valamikor onnantól néztem. Majd Cobra 12, aztán új évadokkal folytatódott a Cobra 11, és odáig láttam, amikor Semir egyik legutóbbi társa, Alex Brandt felmondott, mert Semirrel súlyos nézeteltéréseik lettek.

jan. 27. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Off topik, de csak félig: csak nekem él az emlékezetemben egy "Max, a zsaru" című portugál sorozat, ami ugyanolyan volt mint a Rex felügyelő?
jan. 27. 19:50
 8/8 anonim ***** válasza:
Egyiket sem.
jan. 27. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!