Valaki nézi még ezeket a sorozatokat?
Én mindkettőt, bár a legtöbb részt már láttam.
A német rendőrség felépítését nem ismerem, de miért foglalkozik bűncselekményekkel az autópálya-rendőrség pusztán azért, mert pályára is írnak jeleneteket? Így van ez a valóságban is?
Semir elnyűhetetlen. Főnöke több is volt, társa talán egy tucat is.
Én is mindkettőt nézem. Ugyan úgy Rexnek is már tucatnyi gazdája volt.
Rexet is mindig váltották. 5 kutya játszotta őt.
3. Vau, Vau, vauuuuu!
…és még tudjátok miket is nézek?
A felügyelő, Az öreg, 2 férfi egy eset, Derrick…
A San Francisco utcáit és a Kojakot nem bírom csak, de nem tudom miért.
Én már sajnos egyiket se.
Anno még az eredeti Rex felügyelőt végignéztem, majd kb. 10 részt abból, hogy Rex Rómában, majd mikor azt hittem vége a sorozatnak (pedig csak az évednak), onnantól nem néztem tovább, majd megtudtam hogy folytatódik, de akkor meg már nem volt rá időm.
Cobra 11 - majdnem ugyanígy. Az első pár évadot (Andréval) nem láttam, nem is tudtam korábban erről a karakterről, csak amikor már Tom volt a társa Semirnek, valamikor onnantól néztem. Majd Cobra 12, aztán új évadokkal folytatódott a Cobra 11, és odáig láttam, amikor Semir egyik legutóbbi társa, Alex Brandt felmondott, mert Semirrel súlyos nézeteltéréseik lettek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!