Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Szerinted melyik a 3 legrossza...

Szerinted melyik a 3 legrosszabb Star Wars film?

Figyelt kérdés
És milyen sorrendbe?
2024. jan. 25. 15:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
58%

Rossz: Ébredő erő

Mégrosszabb: Skywalker kora

Nézhetetlen retek sz@r: Utolsó jedik

2024. jan. 27. 18:16
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok új trilógia hater, a félreértések elkerülése végett, voltak kifejezetten jó és emlékezetes pillanatai mindegyik filmnek, és önmagukban egyik sem volt olyan rossz mint sokan mondják.

Ezzel együtt a többi filmmel összehasonlítva így is a 7-8-9. rész a három leggyengébb számomra. Sorrendben: leggyengébb a 9., aztán a 7., utána meg a 8.

A 8-ban a tróntermi jelenet illetve a Kylo vs. Luke "párbaj" sokat húznak fölfelé a végeredményen, sajnos rengeteg felesleges vagy egyenesen cringe jelenetet kell ellensúlyozniuk.

A Klónok támadását meg a Baljós árnyakat sosem értettem miért gyűlölik annyira, oké hogy irritáló Jar-Jar meg nagyon gáz az Anakin-Padmé szál, de ezeketől az apróságoktól még a film egésze nem lesz rossz. Nekem a geonosisi arénás jelenetsor az egyik legjobb az egész Star Wars-ban, akárcsak a Maul vs. Qui-Gon és Obi-Wan párbaj az erőműben.

Még a Solo az amelyik kicsit semmilyen lett, leginkább Emilia Clarke maradt meg csak belőle (:D), szóval ha 4-et kérdeztél volna az lenne a 4.

Ezeken kívül a többi Star Wars nálam abszolút kiváló film.

2024. jan. 27. 19:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!