Mondanátok pár jó vígjáték címet?
Figyelt kérdés
Olyat amiken tényleg tudnék röhögni... le vagyok hangolva2009. jan. 4. 07:52
1/20 anonim válasza:
mivel nagyon sokféle válasz lehet erre a kérdésre,ajánlom keresgélj itt,olvasd el a tartalmakat és válaszd ki melyik tetszik.-a te ízlésed szerint.:-)
2/20 anonim válasza:
Hát,ha szereted a fekete humort,akkor a Harcosok Klubját,vagy a Blöfföt,bár ezek nem vígjátékok,de én jót tudok rajtuk röhögni.Vagy,ha nem szereted,akkor mondjuk a Lesz ez még így se! vagy a Forrest Gump,bár a Forrest az dráma és szerelmi történet is.
3/20 anonim válasza:
Ünneprontók ünnepe
A lány álma
Bridget Jones naplója
50 első randi
Vejedre Ütök
Apádra Ütök
5/20 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek :D
de ugye ezek tényleg viccesek?
mert például a forrest gumpon én inkább sírok..:S de nem a kacagástól:S
2009. jan. 4. 17:21
6/20 anonim válasza:
nézd meg a Távkapcsot,tuti röhögőgörcs :)
7/20 anonim válasza:
Bocsi én vagyok aki másodiknak írt és az a lány álma annnak igazából Miről álmodik a lány a címe bocsi.
8/20 anonim válasza:
Jó,mondjuk a Forrest-nek én is csak a viccesebb részein(pl.: mikor Tom Hanks kifutott a stadionból,és fellökött pár zenészt) röhögtem,de a másik 3 filmen nagyon sokat.A Harcosok Klubjában Pittnek feliratosan van egy pár jó beszólása,ami sajna szinkronosan nincs,na azokon hatalmasakat röhögtünk!
(2. válaszoló voltam)
9/20 A kérdező kommentje:
köszi :))
na majd letöltök párat ezek közül :)
2009. jan. 5. 18:50
10/20 anonim válasza:
Derék Dudley,én végig sírtam a röhögéstől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!