Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A szerbfilmben milyen drogot...

A szerbfilmben milyen drogot kapott az illető, amitől ennyire kifordult magából?

Figyelt kérdés
Láttam régebben a filmet, és most miután olvastam egy könyvet melyben írtak arról, hogy van olyan szer ami erős vágyat generál, olyat, hogy nem bír magával és függővé is válik az illető szinte azonnal, valamint pár éven belül kinyírja érdekelni kezdett mi lehet az, és létezik-e vagy csak kitaláció az ilyen történetekben? Tudtommal a heroin elkábít ami ilyen gyors függőséget okozó szer, ezért feltételezem valami más lehet ami inkább élénkítő. Nem értek az ilyen szerekhez, csak érdekel, hogy ha van, esetleg mi okozhat ilyet. Akár ha valami orvos által felírt szer túladagolása, akkor mit érdemes elkerülni amennyiben lehetséges. Szívesen beszélgetnék erről olyannal akit érdekel a téma és tájékozottabb mint én.
jan. 24. 06:25
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!