Tudnátok mondani underrated de jó romantikus koreai drámákat?
Sokszor amikor ajánlanak sorozatok az emberek, mindig a leghíresebbeket mondják, amivel nincsen semmi baj, viszont most egy olyan sorozatot szeretnék nézni, ami nem olyan felkapott, de mégis érdemes megnézni.
Ilyen kedvenc sorozatom ami nem annyira felkapott pl a cinderella and the four knights, ugyhogy ehhez hasonlot szeretnék nézni.
Elore koszonom a válaszokat :)
Nem tudom mennyire ismered, nekem nagyon tetszett.
Alice határországban.
Netflixen van fent.
Az Alice határországban tényleg jó, de abszolút nem romantikus.
Én sokat nem láttam, de ami tetszett, az a Lájkolva és a Szerelem egy előző életből. Mindkettő fent van Netflixen. Az elsőnél az a koncepció, hogy van egy alkalmazás, ami (ha mindkét félnél be van kapcsolva) jelez, ha a közelében van valaki, aki szerelmes belé. Átlagos, nehéz sorsú lány, népszerű srác, középiskolában kezdődik, aztán vannak bonyodalmak és végül pár éves ugrással látjuk mi történik velük. Ennél persze összetettebb, de nem akarok túl sokat elárulni. A másik sorozat pedig arról szól, hogy a főszereplő lány emlékszik az előző életére és próbálja megkeresni az akkori szerelmét, aki persze nem tudja ki ő és nem is akarja elárulni. Elsősorban az ő kapcsolatuk kibontakozásáról szól, de van még pár érdekes mellékszál is.
#3 melyeket ajánlanád nekem ha az Alice tetszett ?
Mostanában ráfüggtem az ázsiai sorozatokra.
Our Blues
Rookie Cops
Ghost Doctor
So I married an ANtifan
Rookie Historian Goo HAe Young
Chicago Typewriter - legjobb
Angel's LAst Mission Love
Because This is My First Life
Shooting Stars
+ jó kis krimik: Missing 9, Life on MArs, Másképp gondolkodók
Nem feltétlen mind romantikus, de szívesen ajánlom őket
Big mouth
Blind
Vinczenzo
Shooting stars
True beauty
Taleof nine tailed
Sweet home
Psychopath diary
The glory
Tomorrow
Mouse
Vagabond
Flower of evil
The devil judge
Revenge of others
Weak hero class1
Taxi driver
The K2
The wors of evil
Bloodhounds
Beyond evil
Vigilante
Kill me heal me
Itaewon class
The killing vote
Death's game
Alchemy of souls
Strangers from hell
My name
Bad and crazy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!