Szerintetek a Starcraft-ról fognak valamikor filmet készíteni, mint a Warcraft-ról?
Költségvetés miatt bukott meg a warcraft film, mármint nem érte meg az árát, maga a film a 150milliót keresett, míg a film 460millióba került. Nem sokan nézték meg, főként csak a fanok, sok olyan elemet tartalmazott ami új nézőknek nem volt érthető. Filmeknél nagyon sok bevételt Kína hozza, de ott sem volt elég néző rá, sőt a bevétel 25%-t kapta csak Kínától, így ja, elég nagy bukás volt a warcraft film, bár én imádtam.
De attól még szerintem simán megpróbálhatnak starcraft filmmel, de inkább sorozattal, nagyon sok streaming lett mostanság, és mostanában sok játékot kezdenek el megfilmesíteni sorozatként, látják benne a stúdiók a lehetőséget, pl elmúlt években volt a last of us, mario, sonic, arcane, cyberpunk, witcher, halo, fallout, jön a borderlands is, és még sorolhatnám mert nagyon sok készült, szóval ja szerintem van lehetőség rá, ha nem élőszereplősbe akkor akár animációsba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!