Hol tudom megnézni legálisan az impractical jokers c sorozatot?
Figyelt kérdés
2024. jan. 16. 21:56
1/5 anonim 

válasza:

2/5 A kérdező kommentje:
Hát persze, angolul. De ez egy nagyon kétes linknek tűnik,szerintem ez nem legit oldal
2024. jan. 20. 11:46
3/5 anonim 

válasza:

1-es vagyok
Egy jó kis oldal, tele filmekkel és sorozatokkal, reklámmentesen. A többi kétes, ez kivételesen nem. Én csak akkor használom, ha nem tudom semmilyen torrent oldalról letölteni a filmet vagy sorozatot.
Angolul találtam meg. Vannak magyar oldalak is, de ott olyan a választék, hogy azok már 3-5 éve se voltak friss filmek. Itt vadonatújak is vannak és a minőség is szép. És igen, hát angol. Nekem nincs ezzel semmi bajom. De nem erőltetem. Segíteni szerettem volna, de ahogy gondolod.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerinted ez miért nem kétes? Én nem vagyok tolvaj, nem torrentezem. Ezért kértem LEGÁLIS oldalt. Ilyen például a netflix, hbogo, stb
2024. jan. 25. 04:15
5/5 anonim 

válasza:

Értem, hogy nem akarod megkárosítani egyik hatalmas vagyonnal rendelkező szolgáltatót sem. Nem én tettem fel erre az oldalra és nem az én feladatom letöröltetni, feljelenteni, panaszt benyújtani, mert ott vannak a filmek. Ez kb olyan, mint vegetáriánusnak lenni és nem megvenni a már megölt állat húsát a boltban. ... Így nem tudom a kérdésedre a választ, te meg nem nézed meg. Így jár aki becsületesen szolgálja a hazát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!