Igazán félelmetes, idegelős, gyilkosos horror ajánló?
Szeretnék egy jó horrort nézni,ani zeneileg is,képileg is nyomasztó,deep hangulatú,akár gyilkolászós is. Már elegem van hogy ahányszor valami kinézetre jót találok,csalódás a vége.
Amiket idáig láttam:
Vaksötét 1-2
Motel 1,2,3
Sinister 1,2
Rémálom az Elm utcában
Idős emberek
1408
Félelem utcája 1,2,3
Az
Sikoly
Slendermam
A hírnök 1
A madárijesztő
Texasi láncfűrészes
Ugyan már ne ezen menjem a vita. Keresztyén nem is. Keresztény :)
A horror is egy műfaj,krimi,stb
Nem bűn horrort nézni véleményem szerint
15
A Bibliában is vannak vérgőzös történetek.Csecsemők és aggastyánok kigyomlálására utasító parancs és egyebek...Krisztus is egy szenvedéstörténet után távozik a földi világból..
#17, na, okoska, akkor szerinted hogyan lehet értelmezni a horror filmeket? Oké, hogy sokféleképp, ki hogyan; továbbá ki milyen célból alkotta meg, NA DE: az, hogy ki milyen célból nézi (amivel te minket kritizálsz alaptalanul), az már egyéni dolog,
és bizony
sokan pont ugyanolyan okból néznek horrorfilmeket, mit amilyen célból te olvasol a Bilbiában horror történeteket.
Sőt, én pl traumáim feldolgozása okán nézek horrot, thrillert, legalábbis részben amiatt. Valamint kvázi "ördögűzőként" is fel lehet fogni a horrorfilmeket és metal zenéket (hallottál már a homeopátiáról, és arról, hogy kutyaharapást szőrivel gyógyítani?). Erről ennyit.
15
Ez nem volt szép. Én épp olyan szívesen megnézek egy szép színdarabot,egy komédiát,egy drámát, egy kabarét, mint egy horrort. Attól,hogy megnézek egy horrort nem leszek szadista. :D ha pl megnézek egy természetfilmet ahol az élet rendjeként egyik állat elejt egy másikat nem fogok késztetést érezni,hogy kimenjek és széjjeltépjem a kutyust vagy a tyukokat a kertben :D
A lelkem rendnem van,biztosítlak, hogy nem vagyok szadista. Ettől függetlenül a horrort,mint műfajt hívőkent is kedvelhetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!