Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Az amerikai krimikben mi...

Az amerikai krimikben mi értelme van annak, hogy percekig lövik egymást meg verekednek és nem bírnak egymással? Ez nem reális!

Figyelt kérdés
A valóságban egy ütéssel is ártalmatlanná lehet tenni valakit, és nincs az a kommandós, aki ne találna el egyből egy fegyveres bűnözőt. Akkor mi értelme van annak, hogy a filmeken percekig lőnek egymásra meg duhajkodnak, nagy hanghatások meg ordítások közepette, törik a csont, folyik a vér és még mindig életben van az ipse.

jan. 12. 17:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert mondjuk kutya nem lenne kíváncsi rájuk ha minden olyan lenne mint a valóságban.
jan. 13. 06:42
 12/17 A kérdező kommentje:
Szóval én kutya vagyok :xdd. Jó tudni
jan. 13. 07:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én azt imádom, amikor a végén a két ellenséges fél összecsap és természetesen ők azok, akiket nem lehet legyőzni és teljesen egyforma erejük és képességeik vannak. Aztán az általunk utáltegyik fél elveszti a fegyverét, amivel eddig megküzdöttek (legyen az kard, vagy pisztoly, kés, vagy akármi) és szorult helyzetében felajánlja az esküdt ellenségének, hogy akkor küzdjenek "férfi" módjára, test a test ellen, mire az ellenfél ezt élete leghülyébb döntésével elfogadja!!! Amikor tényleg arra megy ki a játék, hogy csak 1 éli túl, és ott van az előny a kezében, a másiknál meg semmi, akkor nekiállok lelki kérdést csinálni abból, hogy milyen módon ölöm meg? Azért lelkit írtam, mert gondolom, biztosan gyötörni fogja a férfias lelkét, hogy fegyverelőnybe került és úgy végzett a "védtelen" áldozatával. Bezzeg Indiana Jones simán lelőtte a kardos pasit és nem volt lelkiismeret furdallása.

Szeretem a Star Wars filmeket, de megfigyeltétek már azt, hogy a rohamosztagosok állandóan lövik a lázadókat, de amikor oda kerül a sor, hogy egy főszereplő kerül célpont alá, akkor mindig csak "letartóztatják" őket? Addig lövik, mint állat és miután sosem találják el, de közelebb érnek, akkor meg csak elkapják őket!? Ez annyiszor előfordult már, hogy ezen állandóan kiakadok. Nyilván a történet szempontjából fontosak nekünk ezek a szereplők, de akkor is. Nem lehetett volna másképp megoldani?

jan. 13. 09:01
 14/17 Senior Séf ***** válasza:
100%
Az akciófilmekben minden főhős egy tömeggyilkos. Persze jogosan, miután a szembeszomszédjának az unokatestvérének a takarítónőjének egy ismerősét elrabolták, és neki igazságot kell szolgáltatnia.
jan. 13. 17:10
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
szórakoztatóipar kifejezés mond valamit?
jan. 13. 23:04
 16/17 Thunderfairy ***** válasza:
100%
Mert úgy izgalmas az adott jelenet.
jan. 19. 22:45
 17/17 anonim ***** válasza:

Azért mert a filmek csak fikciók és mivel az emberek jó része nem arra kiváncsi hogy X lelövi y-t és jön a stáblista

Amúgy értem mire gondolsz és jogos is

Nekem pl amikor egy horrorban lenyomják a fő genyát aki elájult ott hagyják aki persze magához tér majd kinyir meg jó pár komát v

jan. 27. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!