Írjatok jó thrillereket, misztikus filmeket?
Nem pont ilyenre gondoltam:-D
23-as szám, Megérzés, Fülke, Maradj... Ezekhez hasonlóakat szeretnék.
Kísértetjárás connecticutban
Nem láttam még, de azt hallottam róla, hogy nagyon félelmetes és szörnyűséges film.
"Ezt most inkább kihagynám. De ha életed végéig lelki sérültként szeretnél élni nézd meg a Mártírokat. Aki eddig látta utána napokig nem aludt. Ez nem vicc! Ennek még a rendezője egy psichopata állat!"
A mártírok NEM thriller és nem is misztikus, hanem HORROR! Tudod, hogy mi az a műfaji meghatározás??? Ja és ha te a mártírokon felborultál, akkor az emberi 100lábú?
Szia!
Az árva
Az árvaház
Álmosvölgye Legendája
Viharsziget (ez most ment a mozikban)
A Köd (Stephen King könyvének a feldolgozása)
Reinkarnáció
Hívatlan vendég
Nagy hirtelen ezek ugrottak be, amik thrillerek/misztikusak, és csattanó van a végükön. Ha még beugrik valami, leírom:)
Utolsó vagyok:
Igen, a Reinkarnáció japán volt:)
És eszembe jutott még egy film: A Pokolból (from hell)
Ez az egyik kedvenc filmem:) (ebben is Johnny Depp játszik:D)
ez az.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Dread, Hurt, ezek angolul vannak csak, de van hozzájuk felirat, mind a 2-ben Jackson Rtahbone játzsik, szerintem fantasztikusan!
Ha esetleg morbid humorú vígjáték is érdekel ajánlom a dán Ádám almáit! Eszméletlen! Dán filmek közül érdemes szemezgetni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!